gittigidiyor

İOS 2016'nın Android Sosyal Medya Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa



En Çok indirilen Android Sosyal Medya Uygulamaları
Akıllı cep telefonlarını kullanan kişilerin sayısında büyük bir artış yaşandıkça, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla farklı alanlarda kullanım imkanlarına sahip olan sosyal medya uygulamaları da tasarlanmaktadır. Akıllı cep telefonlarını çok daha eğlenceli ve kullanışlı bir hale getiren ve günlük hayatı oldukça kolaylaştıran bu sosyal medya uygulamalarının bir kısmına kullanıcılar büyük ilgi göstermektedir. Oldukça popüler olan bu sosyal medya uygulamaları sayesinde sosyal ağlarınızı cep telefonunuzdan yönetebilir, sevdiklerinizle ücretsiz bir şekilde mesajlaşabilir, bulunduğunuz yerlerde kendinizi etiketleyebilir, günlük hayatınızın içerisinde çektiğiniz fotoğraf karelerini özel filtreler uygulayarak sevdiklerinizle ve sizi takip eden kişilerle paylaşabilirsiniz.

2016 en iyi sosyal medya uygulamaları arasında özellikle sosyal medya hesaplarını akıllı cep telefonları üzerinden takip etme imkanı sunan uygulamalar kullanıcıların büyük bir kısmı tarafından tercih edilmektedir. Sosyal medya hesapları uygulamaları dışında 2014 en iyi sosyal medya uygulamaları arasında çektiğiniz fotoğrafları takipçilerinizle paylaşmanıza olanak sağlayan uygulamalar da oldukça popüler. Bu uygulamalar, cep telefonunuzun kamerası ile çektiğiniz fotoğrafları özel filtreler uygulayarak daha estetik bir hale getirmenizi ve bu fotoğrafları kendi sayfanızda ve sosyal medya hesaplarınızın sayfasında paylaşmanıza imkan sağlamaktadır.

2016 en iyi sosyal medya uygulamaları sayesinde internet bağlantısının olduğu her yerde yaşamanızla ilgili her anı takipçilerinizle paylaşabilir, aynı zamanda siz de sevdiklerinizin yaşamını yakından takip etmeye devam edebilirsiniz.



En iyi Android Sosyal Medya Uygulamaları



Facebook Apk indir

Facebook Mobil Android yazılımı yardımıyla kullanıcılar dünyanın en favori sosyal ağı Facebook'a Android telefonları üstünden çabuk ve kolayca bağlanabilirler.Bilgisayarınız başında internet tarayıcınız yardımıyla Facebook üstünde kullanmakta olduğunuz hemen hemen tüm özellikleri Facebook Mobil yazılımı aracılığıyla android telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde de rahat bir biçimde kullanabilirsiniz.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[60,47 Mb]
Facebook.apk





Instagram Apk indir

Instagram hayatınızı sevdiklerinizle paylaşmanın muhteşem bir yöntemi. Hızlı, parasız ve neşeli 1 resim paylaşma programı olan ve ilk kez iOS'ta önümüze gelen Instagram bundan sonra Android de sevenleriyle buluştu.Yazılımın içinde bulunan bazı filtreleme efektlerinden birisini belirleyerek muhteşem fotoğraflar yaratabilir ve söz konusu fotoğrafları arkadaşlarınız, aileniz aynı zamanda sevdiklerinizle çok basit bir biçimde paylaşabilirsiniz.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[16,52 Mb]
instagram.apk





Tango Mesaj, Ses & Görüntülü Sohbet Apk indir

Tango, nerede olurlarsa olsunlar dostlarınız, aileniz ve ayrıca öbür sevdiğiniz insanlarla sizi bir araya getiren, kullanımı basit, neşeli ve de ücretsiz bir görüntülü sohbet programıdır.Bir yandan da iOS, Android ve de Windows Phone platformları üzerinde bile kullanılabilen Tango, çapraz platform desteği sayesinde bütün kullanıcılar birbirine bağlamaktadır. Yegane yapmanız gereken Tango'yu bilgisayarınıza veya mobil telefonlarınız üstünde yüklemek ve Tango kullanmakta olan öbür arkadaşlarınızla sohbete başlamaktır.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[40,4 Mb]
Tango.apk





Swarm Apk indir

Swarm, arkadaşlarınızla çabukça iletişime geçebileceğiniz buluşma planları hazırlayabileceğiniz ve ne yaptığınızı paylaşabileceğiniz 1 sosyal ağ uygulamasıdır. Tamamı ile Türkçe ve ücretsizdir.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[25,05 Mb]
Swarm.apk





Twitter Apk indir

Twitter, on milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve en popüler sosyal mecralarından biridir. Android programı olarak karşımıza gelen Twitter, nerede olursanız olun Android işletim sistemine sahip mobil cihazınızla hesabınıza giriş yapmanızı sağlar.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[27,31 Mb]
Twitter.apk





Foursquare Apk indir

Foursquare, haritalandırma özelliği üstünden bulunduğunuzu yeri paylaşmanızı sağlayan 1 sosyal medya yazılımıdır. GPS bağlantısı vasıtasıyla bulunulan konumun, yerin ya da bölgenin bilgilerini takipçiler ve arkadaşlarla paylaşılmasını amaç edinen Foursquare her bir geçen zaman artan bir popülerliğe sahip. Google Maps bağlantısıyla birlikte sevdiğiniz veya not düşmek arzuladığınız konumları favorilerinize ekleyebilirsiniz.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[11,21 Mb]
Foursquare.apk





Vine Apk indir

Twitter tarafından yapılan birinci mobil uygulama şeklinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve ilk kez iOS platformunda kendini gösteren kısa video çekme aynı zamanda paylaşma yazılımı Vine'ın Android versiyonudur.Vine yoluyla hayatınızda yaşadığınız her anı kaydedebilir ve ayrıca sevdiklerinizle kısa filmler halinde basit bir şekilde paylaşabilirsiniz. 6 Saniyelik videolar içerisine, yaratıcılığınızı kullanarak neler sırdıracağınıza siz karar vereceksiniz.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[14,79 Mb]
Vine.apk





Snapchat Apk indir

Sizde çektiğiniz fotoğrafları ve videoları arkadaşlarınızla paylaşmak ve hep beraber eğlenmek ister misiniz? Snapchat uygulaması size bu şansı sunuyor. Snapchat apk uygulaması sayesinde artık sizde çektiğiniz fotoğrafları ve videoları arkadaşlarınız ile paylaşabilecek ve hep beraber eğlenebileceksiniz. Aynı şekilde arkadaşlarınızın paylaştığı fotoğraflara ve videolara göz atma şansınızda olacaktır.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[75,73 Mb]
Snapchat.apk





Ask.fm Apk indir

Dünyaca ünlü ask.fm sitesi herkes tarafından biliniyor. Birbirinize sorular sorduğunuz ve yanıtlar aradığınız bir site. Bu site tarafından geliştirilen Ask.fm uygulaması sayesinde artık sorularınızı cihazınızdan sorabilecek ve cevaplarınızı alabileceksiniz. Aynı şekilde sizde bu uygulama ile size yöneltilen sorulara cevap verebileceksiniz. Ask.fm uygulaması sayesinde artık her yerde soru alabiliyorsunuz.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[5,05 Mb]
Ask-fm.apk





Tumblr Apk indir

Her ne kadar ülkemizde fazla kullanılan bir sosyal ağ olmasa da Tumblr apk indir, fotoğraflarını ve videolarını herkesle paylaşmak için güzel bir seçenek. Kullananların erişime her yerden devam etmesi adına hazırlanan uygulama gayet başarılı. Mobilden de yüklenebilen resim ve video ile her yerden paylaşıma devam ediyorsunuz.

1402243767_tumblr-1.jpg
1402243739_tumblr-2.jpg


eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[9,45 Mb]
Tumblr.apk





Google+ Apk indir

Arama motoru devi olan Google’ın çıkarmış olduğu bir sosyal platform olan Google + apk indir beklenen ilgiyi görmese de kullananlarının sayısı yabana atılır düzeyde değil. Ayrıca Google tarafından geliştirilmesi, kullanıcıların ilgisini çekmekte. Google + olayına büyük yatırımlar yapan Google, ileriye dönük geliştirmeleri ile sosyal dünyanın da efendisi olma çabasında.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[36,52 Mb]
Google.apk





LinkedIn Apk indir

LinkedIn iş dostlarınızın yanı sıra şirket çalışanları hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan uzman iş ağıdır. LinkedIn Akıllı telefon ve tablet programı ana site üstünde sunduğu imkanlar ile daima iletişim durumunda kalmanızı nerede olursanız olun güncel kalmanıza olanak tanır.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[16,24 Mb]
Linkedin.apk





Tapatalk Apk indir

Son zamanlarda cogu android kullanicisinin bildigi ve de kullandigi tapatalk uygulamasinin pro surumu ile birlikte karsinizdayim tapatalk Programın sloganıda böyle:"İletişim parmaklarınızda".Bilgisayarda forumlarda gezmekten oldukça basit bir işlem İstediğiniz foruma giriş yapabilir, konulara yorum yazabilirsiniz. Bundan dolayı bilgisayara gereksiniminiz yok



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[12,58 Mb]
Tapatalk.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst