gittigidiyor

İOS 2016'nın En iyi Ücretsiz Android Uygulamalaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451945238_zui-locker-elegant-lock-screen.png

ZUI Locker Apk indir
ZUI Locker apk indir android telefon ve tabletlerde kullanabileceğiniz ekran kilitleme uygulamasıdır. ZUI Locker uygulaması ekranınızı kilitleyerek telefonunuza izinsiz kişilerin giriş yapmasını engeller. Uygulamada çeşitli HD duvar kağıtları kullanabilirsiniz yada Kilit ekranında çeşitli canlı duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Telefon belli zaman aşımından sonra otomatik olarak kilit ekranına geçiş yapar. Kilit ekranı devreye girdiği anda uygulamanın bir özelliğide telefondan kilit sesi çıkmasıdır. Çok detaylı Ayar manüsüne girerek istediğiniz gibi kilit ekranınızı özelleştirebilirsiniz.

ZUI Locker Apk indir Uygulamasının Özellikleri
1-Kolay ve kullanışlı menü ve ayarlar
2-Telefonu yormayan ve az pil tüketimi olan bir uygulama
3-3D canlı duvar kağıtları
4-HD duvar kağıtları
5-Çok çeşitli ekran kilitleri




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst