gittigidiyor

İOS 3D Touch Destekli iOS Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
3D Touch Destekli iOS Uygulamaları

3D Touch Destekli iOS Uygulamaları

3d-touch-destekli-ios-uygulamalari.png

Apple'ın Apple Watch ile teknoloji dünyasına soktuğu fakat asıl patlamayı iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleriyle yaşayan 3D Touch teknolojisi kısa sürede yazılım geliştiricilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Sizler için AppStore'da yer alan 3D Touch destekli uygulamaları listeliyoruz.
1449966273_apple-3dtouch.png

3D Touch Destekli iOS Uygulamaları

Dokunmatik ekran deneyimini ileri seviyeye taşıyan 3D Touch destekli uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple yıllardır kullandığı kilit ekranını iOS 10 ile değiştirdi. Bu değişiklikten nasibini alan Touch ID, iOS 10'da çalışmıyor yorumlarına sebep oldu. İşte iOS 10'da Touch ID kullanma.


ios_10.jpg
Apple 13 Eylül akşamı ülkemizde bir süredir merakla beklenilen iOS 10sürümünü yayınladı. Beraberinde birçok yenilik getiren iOS 10, aşırı yüklenme nedeniyle bazı problemlere yol açsa da zamanla bu problemler de giderildi.
ios-10-bildirim-ekrani.jpg
Yenilenen Kilit Ekranı

iOS 10 ile birlikte birçok yenilik sunan Apple, kilit ekranında da yeniliğe gitti. 9 yıldır kullandığı “Kilidi açmak için kaydırın” özelliğinden vazgeçen Apple, kullanıcılarda şaşkınlığa yol açtı.
Kilidi açmak için home butonuna basmanızın gerektiği iOS 10’da Touch ID’nin kullanılamıyor oluşu ise ayrıca tepki aldı.
Birçok kullanıcı ise ekranı açmak için kaydırdıklarında widget ekranı ile karşılaştı. Apple’ın 9 yıldır kullandığı kilit şeklini değiştirmesi kullanıcılar tarafından yadırgansa da kısa süre içerisinde alışılacaktır.
ios-10-touch-id.jpg
Touch ID Nasıl Aktif Edilir?

Ekran açıkken bile kilidi açmak için Touch ID’nin çalışmadığı iOS 10’dabirçok kullanıcı bunu bir hata zannetti.
iPhone 7’de yenilen home butonu nedeniyle değişikliğe gidilen bu özelliği eskisi gibi kullanmak isteyenlerin yapması gerekenlerse oldukça basit.
Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ana Ekran Düğmesi menüsündeki “Parmağı Koyarak Aç” seçeneğini aktif ettiğiniz zaman telefonunuzun kilidini Touch ID ile açmanız mümkün olacak.
Bu ayarı aktif ettikten sonra Touch ID devredışı kalabilir. Dolayısıyla Touch ID’yi tekrar açmanızın gerekebileceğini de son olarak söyleyelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst