gittigidiyor

iOS 9.0.2 güncellemesi yayınlandı, hemen indirin

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple, iOS 9.0 işletim sistemi için ikinci bir güncelleme daha yayınladı.

ios-9_620_280.jpg

Bir çok firmadan yeni duyuruların geldiği Eylül ayı özellikle Apple cephesi için oldukça hareketli geçti. Firma 9 Eylül tarihinde yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ı ayrıca yeni tablet modelleri iPad Pro ve iPad Mini 4’ü resmi olarak duyurmuştu.
ios9-siri.jpg

iPhone modelleri 12 Eylül tarihinde ön siparişe sunulurken, 25 Eylül tarihinde de iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa, Çin gibi toplamda 12 ülkede satışa sunuldu. 16 Ekim tarihinde de yeni cihazlar Türkiye pazarında yerlerini alacak.
Bu cihazlar firmanın geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 9.0 üzerinde çalışırken, Eylül ayı ortalarında da daha önce sunulan iPhone ve iPad modelleri için de güncelleme olarak sunulmuştu. Firma bir kaç gün önce de iOS 9.0.1 olarak yeni güncellemesini sunarken, şimdi de yeni bir güncelleme ile daha karşımıza geldi.
Apple, şimdi de iOS 9.0.2 güncellemesini sundu. Bu güncelleme de önceki gibi küçük boyutlu bir güncelleme olurken, güncelleme ile gelen yenilik ve değişiklikler ise şunlar;

  • Hücresel veri kullanımı açma ve kapatma ile ilgili sorun giderilmiş.
  • Bazı kullanıcıların iMessage etkinleştirmesini engelleyen sorun giderilmiş.
  • Bir elle iCloud üzerinde yedekleme başladığında, yedeklemeyi kesintiye uğratan sorun giderilmiş.
  • Bildirim alırken, ekranın yanlış şekilde geri dönmesi hatası giderilmiş.
  • Podcastler daha kararlı hale getirilmiş.
Güncelleme iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod Touch 5 cihazlarına yüklenebiliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple, yeni işletim sistemi iOS 9 için güncelleme yayınlamaya devam ediyor. iOS 9.0.2 güncellemesi ile düzeltilen sorunlar haberimizde.

iOS-9.jpg

Apple, geçtiğimiz Çarşamba günü iOS 9.0.1 güncellemesini yayınlamıştı. Hata düzeltmeleri ile gelen iOS 9.0.1 güncellemesi bazı iPhone, iPad ve iPod touch modellerinde yine sorunlara neden olmuştu. Apple elini çabuk tuttu ve yaşanan sorunları çözmek için bugün iOS 9.0.2 güncellemesini yayınladı.
iOS 9.0.2 ile neler düzeltiliyor?

Uygulama hücresel veri kullanımını açma ve kapatma ayarı ile ilgili bir sorun giderildi.
Bazı kullanıcıların iMessage etkinleştirmesini engelleyen bir sorun çözüldü.
Bir elle yedekleme başlatıldıktan sonra iCloud Yedeklemenin kesintiye uğramasına neden olan bir sorun çözüldü.
Bildirim alırken ekranın yanlış şekilde dönmesine neden olan bir sorun giderildi.
Podcast'lerin kararlılığını artırıldı.
ios-902-1443633095.jpg

iOS 9.0.2 alan modeller

iOS 9.0.2 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4ve iPod touch 5 alıyor.
iOS 9.0.2 nasıl yüklenir?

iOS 9.0.2 güncellemesini; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümündeniPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad’inizi PC’ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst