gittigidiyor

iOS 9.2.1 Beta 1 Yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple, geliştiriciler için iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini yayınladı. iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesi ile gelen yenilikler ve nasıl yüklenecektir


iiios.jpg
Apple, iOS 9.2.1 sürümünün ilk betasını bugün yayımladı. Normal kullanıcılara daha sonra gelecek olan iOS 9.2.1 güncellemesinin geliştiricilere özel ilk sürümü olan iOS 9.2.1 Beta 1'i, UDID kaydı olan geliştiriciler direkt olarak indirebiliyor.
iOS 9.2.1 Beta 1 ile gelen yeniliklerin en başında bazı stok uygulamaların3D Touch desteği kazanması oldu. Bu yeni güncelleme ile iBooksuygulaması ve Apple Music uygulaması 3D Touch desteği ile yeni işlevler kazandı. Bir diğer yenilik ise Ligtning girişinden bağlanan SD Card okuyucu desteğinin eklenmesi oldu.
Yeniliklerin dışında bazı iyileştirmeler de iOS 9.2.1 Beta 1 sürümü ile geliştiricilere sunuldu. Arapça Siri üzerinde iyileştirmelere giden Apple, bu yeni sürüm ile beraber genel bir stabilleştirme çalışmasını da gerçekleştirdi. İlk gözlemlere göre de Apple'ın bu stabilleştirme çalışması, meyvesini vermiş gibi görünüyor.
iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini alan modeller


iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.
ios-9-635x390-1450298448.png

iOS 9.2.1 Beta 1 nasıl yüklenir?

iOS 9.2.1 Beta 1 güncellemesini; eğer cihazınızın UDID kaydı varsa Applegeliştirici sayfasından IPSW dosyasını indirip, iTunes üzerinden yükleyebilirsiniz.

image42-620x330.jpeg


@mehmetkarahanlı@

Açıklama:

Apple bu akşam itibarı ile 9.2.1 sürümünün ilk betasını geliştiricilere sundu. 13D11 kodlu yeni sürüm ".1" ifadesinden anlaşılacağı üzere ufak hata düzeltmelerinin olacağı bir sürüm olacaktır. Yani bu betaların sonunda büyük özellikler veya dikkat çekici yenilikler olmayacak.

Yenilikler:



  • Stabilite biraz daha arttırıldı.
  • Arapça Siri üzerinde iyileştirmelerde bulunuldu.
  • Bazı stok uygulamaların 3D touch desteği iyileştirildi.



İndirme:

Apple geliştiriciler ve normal kullanıcılar için iki farklı indirme yöntemi sunmaktadır(Henüz normal kullanıcılar için Public Beta yayınlanmamıştır!):
Kurulum:

Bu aşama normal kullanıcılar için geçerli değildir. Normal kullanıcılar beta programı sayesinde cihazlarını ota ile yükseltebilirler. Geliştiriciler ise indirdikleri ipsw dosyasını cihazlarına iTunes ile yüklemeliler. Bu aşamada ipsw dosyasının nasıl kurulacağını açıklanmaktadır. Bu işlem öncesinde herhangi bir veri kaybı yaşamamak için verilerinizin yedeğini almanız şiddetle önerilmektedir.




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst