gittigidiyor

iOS 9.3.3 Jailbreak Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS 9.2 ve iOS 9.3.3 için Jailbreak aracı yayınlandı. Peki, iOS 9.3.3 Jailbreak nasıl yapılır? Bu rehberimizde adım adım iOS 9.3.3 Jailbreak işleminin nasıl yapıldığını anlatıyoruz.


cydia-tweak-jailbreak-iphone.jpg
Jailbreak tutkunları uzun bir süredir yeni iOS güncellemelerinde açığın bulunmasını bekliyordu. iOS 9.3.3 güncellemesi ile güvenlik açığının ortaya çıkması PanGu ekibini harekete geçirdi. PanGu ekibi ise elini çabuk tutarakiOS 9.3.3 Jailbreak aracını bugün indirime sundu.


iOS 9.2 ve iOS 9.3.3 sürümleri için Jailbreak aracının şimdilik Çince sürümü bulunuyor. Peki, Çince bilmeyen nasıl Jailbreak yapacak? Bu rehberimizde iOS 9.3.3 Jailbreak işleminin nasıl yapıldığını adım adım anlatıyoruz.






iOS 9.3.3 Jailbreak nasıl yapılır? rehberimize geçmeden önce bu işlemin yazılımsal olarak zarar verebileceğini ve olası bir Restore (sıfırlama) işlemi ile karşılaşmanız durumunda mağdur olmamak için yedek almanız gerektiğini belirtelim.
iOS 9.3.3 Jailbrek nasıl yapılır?

1. Adım: iOS 9.3.3 Jailbreak aracını buradan indirin.
2. Adım: iOS 9.3.3 Jailbreak aracını Windows PC'de "YöneticiOlarak Çalıştır" diyip açın.
3. Adım: iPhone veya iPad'de Ayarlar>iCloud bölümünden "iPhone'umu Bul" özelliğini kapatın. Daha sonra yine Ayarlar bölümünden şifrenizi kaldırın.
4. Adım: iPhone veya iPad'i PC'ye bağlayın ve Jailbreakuygulamasını çalıştırın. Uygulamayı açtıktan sonra aşağıdaki görselde yer alan bölüme tıklayın.


ios-933-jailbreak-nasil-yapilir-1.png

5. Adım: Yukarıdaki işlemi gerçekleştirdikten sonra iPhone veya iPad'eprofil gönderilecek. Bu profili yükleyin.


ios-933-jailbreak-nasil-yapilir-2.png

6. Adım: Profili yükledikten sonra ana ekranda PP uygulaması belirecek. Buna tıklayın.


ios-933-jailbreak-nasil-yapilir-3.png

7. Adım: PP uygulamasını açtıktan sonra aşağıdaki görselde yer alan bölüme tıklayın.


ios-933-jailbreak-nasil-yapilir-4.png

8. Adım: Uygulama ekranında yer alan yuvarlak bölüme tıklayın. Bu bölüme tıkladıktan sonra tuş kilidi yapın ve bekleyin. Cihazınız yetersiz depolamaalanı uyarısı verecek bunu önemsemeyin. İşlem bittikten sonraJailbreakuygulamasından bir bildirim alacaksınız. Bu bildirimi açın.

ios-933-jailbreak-nasil-yapilir-5.png

9. Adım: Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra cihazınız kapanıp açılacak veCydia uygulaması ana ekranda yer alacak. Cydia uygulamasını açın ve Repo'ları güncellemesini bekleyin. Eğer Cydia'da bir güncelleme varsa bu güncellemeri sorun yaşamamak için mutlaka yükleyin.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS 9.3.3 Jailbreak işlemi sonrası sorunsuz olarak kullanabileceğiniz Tweak listesini bir araya getirdik. Bu Tweak'ler ile iPhone'u kişiselleştirebilir ve yeni özellikler ekleyebilirsiniz.


ios-933-jailbreak-1469429669.jpg
PanGu iOS 9.3.3 Jailbreak aracını dün yayınlamıştı. iOS 9.3.3 Jailbreak nasıl yapılır? rehberimize ise aşağıdaki linkten ulaşabilir ve iOS'e Jailbreak sayesinde yeni özellikler ekleyebilirsiniz. Cydia'da yer alan Tweak'ler sayesinde iOS'i baştan aşağı değiştirebilir, yeni özellikler ekleyebilir ve kullanmadığınız özellikleri de kapatabilirsiniz.





Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta Tweak'lerin iOS 9.3.3 ile uyumlu olup olmadığı. Eğer uyumsuz bir Tweak yüklerseniz cihaz çökebilir ve Restore işlemi ile sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz.
Biz de okurlarımızın bu tip olumsuz durumlar ile karşılaşmaması için iOS 9.3.3 uyumlu Tweak listesi hazırladık.
Cydia'dan Tweak indirmeden önce iOS 9.3.3 uyumlu Tweak listesine bakarak, kendinizi sağlama alabilirsiniz.
Henüz iOS 9.3.3 ile uyumlu olmayan birçok popüler Tweak'in, ay içerisinde güncellenerek yeni sürüm ile uyumlu hale geleceğini belirtelim.
iOS 9.3.3 Uyumlu Tweak Listesi




Listenin tamamı için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst