gittigidiyor

iOS 9.3.4 Güncellemesini Hangi Cihazlar Alacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 9.3.4 Güncellemesini Hangi Cihazlar Alacak?[/h][h=2]iOS 10 işletim sistemi üzerinde çalışan Apple İOS 9.3.4 güncellemesini güvenlik odaklı olarak kullanıcılara sundu.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-9-3-4-guncellemesini-hangi-cihazlar-alacak.jpg
Eylül ayında İphone 7 ve İphone 7 Plus/Pro modellerini tanıtacak olan Apple, bu modellerinde İOS 10 işletim sistemini resmi olarak tanıtacak. İOS 10 işletim sistemi ayrıca yeni cihazlar çıkmadan birkaç gün önce bazı iPhone ve iPad modelleri için yayınlanması bekleniyor. Uzmanlar İOS 9.3.4 sürümünün İOS 10 öncesinde sunulan son güncelleme olabileceğini belirtiyorlar.
İOS 9.3.4 Güncellemesi Sunulan Cihazlar
iPhone modellerinde iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve iPhone SE, iPad modellerinde ise iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad Pro 9.7, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4 olurken ayrıca iPod Touch (5.nesil) için de güncelleme geldi.
Kişiler belirtilen cihazlar için kolay bir şekilde güncelleme alabilecek. Güncelleme resmen sunulduğu gibi telefonun ayarlarından kontrol edeceğiniz güncellemeler sayesinde yeni işletim sistemini deneme fırsatı elde edebilirsiniz.
Pek çok iyileştirmenin yapıldığı güncelleme, 10. Versiyondan önceki son güncelleme olabilir. Bu bakımdan işletim sisteminin 9. Versiyonunu kullananlar, son güncelleme ile telefonlarını daha güvenli hale getirebilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst