gittigidiyor

iOS 9.3.4 IPSW İndirme Bağlantıları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ios-9-bu-aksam-yayinlanacak-6067063.Jpeg


iOS 9.3.4 sürümünü iTunes’ten kurmak üzere indirmek istiyorsanız bu yazımızdan faydalanabilirsiniz.
iOS 9.3.4 sürümüyle Apple kritik güvenlik açıklarını kapattı ve tüm kullanıcıların cihazlarını bu sürüme yükseltmeleri öneriliyor.

Cihazınızı iTunes üzerinden sıfırlamak, temiz kurulum yapmak ya da eski sürümlerden yükseltmek için aşağıdan cihazınıza uygun IPSW dosyasını indirerek kurabilirsiniz.
Cellular = 4G sürümleri WiFi: Sadece Kablosuz ağ destekleyen sürümleri ifade etmektedir.
Türkiye‘de satılan modeller için GSM olan linkleri seçmelisiniz. CDMA yazan sürümler yurtdışı CMDA şebekeler için üretilen modellerdir, China yazan modeller ise Çin’de satılan modellerdir. Generation ifadesi ise cihazın kaçıncı nesil olduğunu ifade eder. Cihazını yurt dışından alan okurlarımız için tüm Apple ürünleri için linkleri paylaşıyoruz.


iOS 9.3.4 download IPSW İndirme Bağlantıları





Tüm bağlantılar Apple sunucuları üzerinden indirilmekte olup herhangi bir değişiklik yapılmamış, dijital imzalı sürümlerdir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst