gittigidiyor

iOS 9 Diğer iOS'lardan Çok Daha Hızlı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ios-9-diger-ios-lardan-cok-daha-hizli-705x290.jpg
Apple'ın iOS 9 işletim sistemi, bu konuda diğer iOS'lardan çok daha hızlı çıktı! Yapılan testlerde iOS 9 sürümünün diğer iOS'lara göre oldukça iyi geliştirildiği ve son derece hızlı olduğu kanıtlandı.Apple'ın yeni işletim sistemi sürümü iOS 9, geçtiğimiz ay kullanıcılara sunulmuştu. Apple'ın yeni iOS 9 işletim sistemine ilişkin bilgilere göre, şu an iPhoneve iPad'leri kapsayan Apple eko sisteminin yüzde 61'i yeni işletim sistemini kullanıyor. Bu rakam geçtiğimiz 5 Ekim tarihinde yüzde 57 civarındaydı. iOS 9'un 16 Eylül tarihinde kullanıcılara sunulmasını takip eden 4 gün içinde iPhone ve iPad kullanıcılarının yüzde 50'si yeni işletim sistemine geçiş yapmışlardı. Bu da şu ana kadar yayınlanan iOS güncellemeleri arasında en hızlıadaptasyon süresi demek.


728(4).jpg


Diğer yandan teknik sorunlar bakımından da iOS 8'e göre daha başarılı olan iOS 9, eski güncellemeye göre daha az kusurla kullanıcılarına uğraştırdı. Elbette halen işletim sistemine güncelleme gelmeye devam ediyor. 9.0.1 ve 9.0.2 güncellemeleriyle bazı eksiklikler giderilmişti. Henüz yayınlanan 9.1 sürümüyle de bazı yenilikler işletim sistemine eklendi. Yeni güncellemede en dikkat çeken detaylar arasında elbette eklenen yeni emojiler var. iOS 9yayınlayacağı herbir güncelleme ile bir önceki versiyonlarına göre oldukça hızlı olabileceğini
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst