gittigidiyor

iOS 9 İşletim Sistemi Kullanım Oranı Açıklandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
[h=1]iOS 9 İşletim Sistemi Kullanım Oranı Açıklandı![/h][h=2]Apple'ın açıkladığı son verilere göre her dört cihazın üçünde iOS 9 işletim sistemi kullanılıyor.[/h]
ios-9-isletim-sistemi-kullanim-orani-aciklandi.jpg
Apple 17 Eylül’den bu yana dağıtımını gerçekleştirdiği iOS 9 işletim sisteminin %75 kullanım oranına yükseldiğini açıkladı. Apple’a ait her dört mobil cihazdan üçü iOS 9 işletim sistemini çalıştırıyor.
oss.png

Kasım ayında %66, aralık ayında %70 benimse oranına sahip olan iOS 9, ocak ayı itibariyle %75 seviyesine yükseldi. iOS 9 ayrıca yayınlandığı tarihten sadece bir hafta sonra %50 kullanım oranı yakalamayı başarmıştı. Daha önceki sürümlerin bir hafta içerisindeki yayılma oranları dikkate alındığında iOS 9 ulaşılması güç bir rekor kırmıştı.
Apple Geliştiriciler sayfasından aktarılan son verilere göre iOS 8 %19, diğer alt sürümler ise %7 kullanım oranlarına sahip. Apple son olarak iOS 9.3 beta 1 sürümünü yayınladı. Yeni güncelleme sisteme kapsamlı yenilikler getirdi. Buradaki haberimizden güncelleme detaylarına göz atabilirsiniz.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.