gittigidiyor

İOS Android 360 Mobile Security- Antivirus Uygulaması indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1450513964_360-security.jpg

Android 360 Mobile Security- Antivirus Uygulaması Apk indir
Android telefonlar için Bedava Güvenlik Yazılımı

360 Mobil Security, Android telefonunuzu olası virüs tehditlerine karşı koruyan bedava bir güvenlik yazılımıdır. Virüs, casus yazılım, sistem açıkları aynı zamanda gizlilik risklerine karşı fazla koruma sağlayan program, arka planda işleyen gereksiz uygulamaları sonlandırma özelliğine sahiptir. Söz konusu özellik Android cihazınızdan tam performans almanızı sağlar.

300 milyonu geçkin kullanıcının tercih ettiği 360 Mobile Security programı diğer ücretli antivirüs uygulamalarının belli başlı özelliklerini içermektedir. Kolay kullanımlı var olması, ücretsiz kullanılabilmesi, reklam içermemesi ve basit dizaynı ile beğeni kazanan
programın başlıca özellikleri:

1-360 QVS ve ayrıca Bulut Sistem Güvenlik Taraması telefonunuzu ilk defa aynı zamanda gelişmekte olan virüslere karşı korur.
2-İndirilen programları, yerel .apk dosyalarını aynı zamanda uygulama güncellemelerini olası virüslere karşı otomatik olarak tara ve de şüpheli programların cep telefonunuza zarar vermesini engeller.
3-Gizlilik danışmanı, mobil cihazınızda yüklü uygulamaların oldukça tür erişim haklarına sahip oldukları ile ilgili açıklayıcı bilgiler verir.
4-Mobil cihazınızdaki güvenlik açıklarını tespit eder ve ayrıca işte bu açıkları kapatır.
5-Tek dokunuşla arka planda çalışan açık programları kapatarak telefonunuzu hızlandırır.
6-Geçiş bölümü, tercih edilen bellek miktarını anlık olarak gösterir.
7-Çok fonksiyonlu bildirim, alarm, son çalışan programlar, el feneri, bellek sıfırlama gibi özellikleri tek dokunuşla bildirim çubuğundan kontrol etmenizi sağlar.
8-Telefonunuzu sallayarak sisteminizi basit ve de neşeli şekilde temizleyebilirsiniz.



1450513971_360-security-1.jpg
1450513977_360-security-2.jpg

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst