gittigidiyor

İOS Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Alacak Cihazlarla İlgili Yeni Söylentiler!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-6-0-marshmallow-guncellemesi-alacak-cihazlarla-ilgili-yeni-soylentiler-705x290.jpg
Yayınlanan bir görselin, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazların listesi olduğuna dair söylentiler bulunuyor.Daha önce sizlere 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazların geniş bir listesinden bahsetmiştik fakatPhoneArena’nın paylaştığı haberde güncelleme alacak cihazların listesine ait olduğu iddia edilen bir görsel yer alıyor.

Çinli blog sitesi GizmoChina’nın edindiği bilgilere göreSamsung, Sony, Xiaomi, Huawei ve diğer mobil sektördeki şirketlere ait cihazların listesi yayınlandı. Listede Sony’nin Z serisine ait üst düzey cihazlarının olmaması (Z5 ailesinden bahsediyorum) sizi endişelendirmesin, Sony’den Z5 için Marshmallow güncellemesinin geleceğine dair açıklama gelmişti. Fakat şöyle ilginç bir gelişme daha da yaşandı, daha önce yayınladığımız haberde LG G2modeli güncelleme alacak listenin içerisinde yer almıyordu. Yeni paylaşılan görselde ise G2 modelinin olduğunu görüyoruz. (birkaç farklılık daha yer alıyor ama LG G2 kullanan kişilerin sayısı ülkemizde çok olduğu için ayrıca belirtmek istedim)

Yayınlanan listede güncelleme alacak olan cihazlar sırasıyla şu şekilde:

Samsung

Galaxy A5, A3 ve Galaxy E Serisi
Galaxy Note 5
Galaxy S6 Edge +
Galaxy S6 ve S6 Edge
Galaxy Note 4
Galaxy Alpha
Galaxy S5
Galaxy A8
Galaxy A7

HTC

HTC One M8, M9 M9 Plus
HTC E8, E9
HTC E9 Plus
HTC Desire Eye, Desire 820 serisi

Sony

Sony Xperia M5, C5 Ultra
Xperia Z3 Plus, Z3, Z3v, Z3 Compact, Z2, Z1, Z Ultra GPE

LG

LG G2, G2 Pro, G3, G4
LG Flex, Flex 2

Asus

Zenfone 2 serisi
Zenfone 2 Laser
Deluxe, Zenfone Selfie
Zenfone 4,5,6

OnePlus

OnePlus One ve 2

Xiaomi

Xiaomi Mi4, Mi 4i, Mi Note, Mi Note Pro
Redmi Note (2014),
Redmi 1S
Redmi Note 2, Redmi 2 (ve Prime)


Huawei

Ascend P8
Mate 7
Honor 6 Plus

Android-6-marshmallow-update-schedule.jpg




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst