gittigidiyor

İOS Android 7.0 Nougat Fabrika İmajları ve OTA Dosyaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android 7.0 Nougat Fabrika İmajları ve OTA Dosyaları

Android 7.0 Nougat işletim sisteminin fabrika imaj dosyaları nihayet yayınladı. İndirme bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Android-7.0-Nougat-Fabrika-%C4%B0majlar%C4%B1-ve-OTA-Dosyalar%C4%B1-0-758x569.jpg

Android 7.0 Nougat işletim sisteminin resmen kullanıma sunulmasının ardından teknoloji tutkunu kullanıcılar Google’ın fabrika imajlarını yayınlamasını sabırla bekledi. Firma bugün kullanıcıların yüzünü güldürecek adımı attı ve kullanıcıların isteği yerine geldi.
Android 7.0 Nougat güncellemesi Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player ve Google’ın Pixel C tabletine sunulmuş vaziyette. Eksileri ve artılarıyla çok konuşulan Nexus 5 akıllı telefon ise güncellemeden mahrum kaldı, bu akıllı telefon Android macerasına Android 6.0 Marshmallow ile nokta koymuş oldu.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Android 7.0 Nougat Fabrika İmajları ve OTA Dosyaları[/h]
Android-7.0-Nougat-Fabrika-%C4%B0majlar%C4%B1-ve-OTA-Dosyalar%C4%B1-1.jpg


Android Developers sitesinde yayınlanan fabrika imajlarıyla kurulum işlemine geçmeden önce kullanıcıların cihazlarındaki verilerini yedeklemeleri tavsiye ediliyor. Flash’lama sürecinde akıllı telefon / tabletlerde depolanmış tüm veriler silineceği için yedekleme unutulmamalı. Root erişimi, flash’lama ve fabrika imajı gibi kavramlara aşina olan teknoloji meraklıları zaten bu sürece hakimler.
Google Mayıs ayından bu yana fabrika imajlarının yanı sıra OTA dosyalarını da sağlamaya başladı. Bu OTA dosyalarıyla bootloader kilidini kaldırmadan ve tümverileri tamamen silmeden firmware güncellemesi gerçekleştirilebiliyor. Google Android Nougat işletim sisteminin fabrika imajlarına ek olarak OTAdosyalarını da indirmeye olanak tanıyor.
Tüm imaj ve OTA dosyalarına aşağıdaki bağlantılar yardımıyla ulaşmanız mümkün. Bu yazıyı kaleme aldığımız anda Pixel C ve Nexus Player güncellemeleri de hazır durumdaydı. Fabrika imajları ve OTA dosyaları için detaylı kurulum yönergeleri de yine bu sayfalarda mevcut.

  • Android 7.0 Nougat fabrika imajlarını indirmek için buraya tıklayın.
  • Android 7.0 Nougat OTA dosyalarını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 için Android 7.0 Nougat beta testleri 9 Kasım itibariyle resmen başladı. Güncelleme bakalım ne yenilikler getirecek?


galaxy-s7-android-nougat.jpg
5 Kasım tarihinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için Android 7.0 Nougat beta test programının .apk uzantılı dosyası sızdırılmıştı. Bu .apk dosyasını indirip, resmi olmayan yollarla beta testten yararlanabiliyordunuz.
9 Kasım itibariyle, Samsung'un Galaxy S7 ve S7 edge modelleri için resmen beta testini başlatıyor.
Galaxy S7 için Android 7.0 beta testi başlıyor

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 7.0 Beta testi, operatörlerden sim kilitli telefonlar, Galaxy S7 edge Olympic Edition ve Batman Injustice Edition modelleri hariç, global olarak Galaxy S7 ve S7 edge modelleri tarafından kullanılabilir olacak.
Galaxy S7 modelleri için oluşturulacak Beta programı 9 Kasım'dan, Aralık ortasına kadar devam edecek.
galaxy-s7-android-nougat.png
Galaxy S7 için Android 7.0 Nougat ne zaman gelecek?

Samsung Galaxy S7 modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesinin, beta testlerinin bitmesinin ardından Aralık sonu ya da Ocak başı gibi yayınlanması bekleniyor.
Android 7.0 Nougat geliştirmeleriyle beraber, iptal edilen Galaxy Note 7'deki yazılımdaki arabirimi buluşturacak olan yeni güncelleme, S7modellerinden sonra Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 modellerine de dağıtılacak.
Rakibi LG, güncelleme konusunda elini hızlı tuttu ve LG G5 modeline Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınladı. Note 7 ile şanssızlık yaşayan Samsung'un, güncelleme noktasında daha hızlı olması bekleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak Huawei telefonlar

Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak Huawei akıllı telefonlar hangileri? İşte ilk güncelleme alacak modeller!


1471985299_android-nougat.jpg


Google’ın Android işletim sistemi onlarca telefonda kullanılıyor ve Android yenilendikçe telefonlara güncelleme geliyor. Android 7.0 Nougat Google’ın son Android sürümü ve Android telefon kullanıcıları bu işletim sisteminin güncellemesini merakla bekliyorlar.


1480584472_hw324014.jpg

Bazı üreticiler yavaş yavaş Android Nougat güncellemesine başlıyor ve muhtemelen güncellemeler yılbaşından itibaren çoğu telefonda başlayacak. Çinli üretici Huawei’de Android Nougat güncellemesini bazı telefonlarına sunacak. Android 7.0 Nougat ve EMUI 5.0 güncellemesi alacak olan Huawei telefonlar aşağıdaki gibi:
Android 7.0 Nougat ve EMUI 5.0 güncellemesi alacak olan modeller


* Huawei Mate 8
* Huawei P9
* Huawei P9 Plus
* Huawei P9 lite
* Huawei Nova
* Huawei Nova Plus

Bu modellerden daha eski olan telefonlar bu listeye eklenecek mi bilinmez ancak, başlangıçta Android Nougatgüncellemesi alacak olan telefonların listesi yukarıdaki gibi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xperia X Performance ve Xperia XZ Android Nougat güncellemesi başladı

Xperia X Performance ve Xperia XZ Android Nougat güncellemesi başladı


1480590800_xperia.jpg


Japon teknoloji firması Sony, Xperia X Performance ve Xperia XZ için Android 7.0 Nougat güncellemesiniresmen sunmaya başladı. Şirket bu ayın başlarında Beta Programı ile kullanıcılarına sunduğu Android 7.0 test aşamasını bitirdi ve tam sürümü ile güncellemeyi vermeye başladı.
1480590932_xperia.jpg

39.2.A.0.327 yapı numarasına sahip yeni sürüm, çoklu pencere ve özelleştirilebilir hızlı ayarlar gibi tüm temel özellikleri içeriyor.Güncelleme ile yeni bildirim paneli, bölünmüş ekran ve çoklu görev özellikleri Xperia X Performance ve Xperia XZ modellerine gelecek. Sonyayrıca manuel deklanşör hızı kontrolü ve manuel ISO kontrolü gibi kamera uygulaması için yeni seçenekler de eklemiş. Güncelleme ayrıca Stamina Modu’nun geliştirilmiş bir versiyonunu da sunuyor.
Xperia X Performance Android 7.0 beta ekran görüntüsü.


1478160950_xperia-x-performanca-android-nougat.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst