gittigidiyor

İOS Android cihazınızda müzik veya ses kalitesini artırma uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1461003484_muzik-ekolayzer-ses-efekti.jpg

Müzik Ekolayzer-Ses efekti Apk indir
Android cihazınızın ses efektlerini kontrol etmek ve farklılığın tadını çıkarmak istiyorsanız, sizde mutlaka Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulaması ile tanışmalısınız demektir.

Sitemiz üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde bu muhteşem uygulamayı indirebilirsiniz. Peki, Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulamasının özellikleri nelerdir? Bu muhteşem uygulama sayesinde en iyi beş bant ekolayzır, bas güçlendirme ve Virtualizer efektleri ile cihazınıza yepyeni bir boyut kazandırabileceksiniz.

Kolay kullanımı ile oldukça verimli çalışan Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulaması müthiş ses efektleri ile cihazınızı sizin için profesyonel bir ses çalar aracına çevirecektir. Sitemizden indirdiğiniz Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulamasını rahat bir şekilde kullanabilmeniz için Android cihazınızın ekranından kontrol sağlayabileceğiniz wigdet özelliği bulunmaktadır.

Pratik kullanımı ile Android cep telefonunuz ya da tabletiniz ile çok farklı ses deneyimlerini yaşama fırsatı elde edeceksiniz. Kullanıcılar tarafından çok sık tercih edilen ve en popüler uygulamalardan biri olan Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulaması sayesinde artık cihazınızdaki mevcut olan müzik ses seviyesinde çok daha canlı bir performans yakalayabileceksiniz.

Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulaması sadece 2.9 MB büyüklüğündedir ve çok sade bir ara yüze sahiptir. Artık cihazınızda dinlediğiniz müziklerin türüne göre Ekolayzır ayarı yapabileceksiniz. Cihazınızda bulunan müzikler üzerinde özgürce düzenleme yapabileceğiniz Müzik Ekolayzer-Ses efekti android uygulamasında aynı zamanda bulunduğunuz ortama en uygun olan ses seviyesini seçebilir ve daha kaliteli bir şekilde müzik keyfi yaşayabilirsiniz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst