gittigidiyor

İOS Android Dosya Aktarımı ve Dosya Paylaşımı Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

4 Share Apps - Dosya Aktarımı Apk indir
Android telefonlarda Dosya Aktarımı yada dosya paylaşım uygulaması genelde bluetooth yöntemi ile olmaktaydı. Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık android telefonlar ve tabletler arasında Dosya Paylaşımı Uygulamaları ile çok kolay şekilde dosya aktarımı olmaktadır. Dosya aktarım hızları 20M/sn ye kadar yükselmiş ve çok daha hızlı aktarım gerçekleşmektedir. Dosya aktarımı yaparken USB ye,Veri kullanımına, İnternete gereksinim olmadan sınırsız dosya aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca dosya aktarımında video,müzik,fotoğraf da aktarabilirsiniz. Uygulama oldukça güzel şekilde işini yapıyor ve isterseniz telefonunuzun yedeğini tek dokunuşla SD kartınıza alabiliyorsunuz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst