gittigidiyor

İOS Android E-Okul Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android E-Okul Uygulaması
E-Okul programı ile öğrenciler sınav notları, proje ve performans notlarını, devamsızlıkları, merkezi sınav sonuçları, davranış notlarını an ve de an takip edebilirler.
E-Okul Talebe programı problemsiz çalışmaktadır. Sorunları bulunan uygulamayı kaldı ki Google bünyesine kabul etmez. Her bir öğrenci ve ayrıca velinin cep cihazında var olması lazım gelen bir uygulama.
Veliler çocuklarının devamsızlıkları, sınavlardan aldıkları puanları bu uygulama yoluyla bundan sonra istedikleri yerden takip edebilecekler.
Program ile birlikte İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin notlarını görebilirsiniz.
Karne notları artık sizlere bir akıllı telefon kadar yakın.
E-Okul Talebe programına girilen bilgiler direk Milli Eğitim Bakanlığı'nın sistemine işlenmektedir. Program hiç bir biçimde kayıt tutmamaktadır. Bu sebeple yazılım son derece güvenilirdir. İçiniz rahat olabilir.
E-Okul Öğrenci yazılımı ile notlar anlık takip edilebilmektedir.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 214,01 Kb
E-okul.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

E-Okul Android Uygulaması
Veliler için oldukça büyük öneme sahip konulardan biriside kuşkusuz çocuklarının notlarını iyi bir şekilde takip ederek onları gerektiği yerlerde uyarmaktır. Bu şekilde çocuklar çok daha bilinçli bir şekilde sınavlarına hazırlanabilirken daha iyi başarı elde edebilirler. Hâlihazırda öğrencilerin notları internet ortamındaki bir sisteme kayıt olmaktadır. Sistem ile aynı ismi taşıyan bir cep telefonu uygulaması olan E-Okul bu konuda velilere yardımcı olacaktır. Öğrencinin yani çocuklarının kişisel bilgilerini bu uygulamaya girdiğiniz sistem otomatik olarak tüm notları, devamsızlığı ve buna benzer özellikleri veliye gösterecektir. Veli aldığı bilgiler neticesinde çocuğuna daha iyi yön verebilecektir. Bu yüzden eğitimi kolaylaştıran ve velilerin içinin rahat etmesini sağlayan bu uygulama oldukça kullanışlıdır.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,22 Mb
E-Okul.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1402438690_e-okul-ortalama-hesaplama.jpg

E-Okul Ortalama Hesaplama
Karne günlerinin yaklaşmasıyla öğrenciler ortalama hesaplama telaşlarına kapıldılar.Bu nedenle ortalama hesaplama uygulamaları,siteleri revaşta.Bu siteler teker teker tüm notlarınızı girmenizi istemekte.Bundan dolayı hayli uğraştırmakta.Fakat son günlerde çıkan bir uygulama bu işlemi oldukça kolaylaştırmakta.E-okul ortalama hesaplama adlı uygulama google play’den ücretsiz bir şekilde indirilmekte.Bu uygulama sayesinde ortalamanızı rahatlıkla hesaplıyabilicek ve karne gününü bekleyeceksiniz.

Oldukça güvenli olan bu uygulama son günlerde size cankurtaran gibi yetişmekte.Google play’de oldukça tutulan e-okul ortalama hesaplama gayet kolay ve stabil bir uygulama.İlkokul,ortaokul,lise öğrencileri rahatlıkla ortalamalarını hesaplayabilmekte.Siteler notları teker teker girmenizi isterken bu uygulama direk e-okul’dan notlarınızı almakta ve otomatik olarak girmekte.Bunun sayesinde notları yazmaktan kurtuluyorsunuz.Size sadece ders saatini girdiren uygulama anında hatasız bir şekilde ortalamanızı hesaplamakta.Uygulama oldukça güvenli.Notlarınızın alınması için e-okul veli bilgilendirme sistemine bağlanan uygulama bilgilerinizi depolamamakta ve meb’in sunucularına göndermekte.Bu nedenle oldukça güvenli.Ders saatini girme işlemi 1 kere yapılmakta ve daha sonrasında uygulama hatırlamakta.Sonraki seferlerde ders saatlerini istememekte.Öğretmenlerin her yeni bir not girmesiyle rahatlıkla yeni ortalamanızı öğrenebilirsiniz.Takdir veya teşekkür sınırında olan kişilerin rahatıkla güvenebilceği bir program olmakta.

Hatasız hesaplaması sayesinde öğrenciler için oldukça güvenli.E-okul ortalama hesaplama programı bu yanlarıyla öğrencilerin en sevdiği programlardan biri.
Rahatlıkla ortalamanızı hesaplayabilceğiniz,güvenebilceğiniz bir program istiyorsanız.E-okul ortalama hesaplama programı sizin için biçilmiş bir kaftan.Bu uygulama ile çok rahat bir şekilde ortalamanızı hesaplayacaksınız ve yanlış hesaplarda bulunmayacaksınız.



1402438739_e-okul-ortalama-hesaplama-1.jpg
1402438757_e-okul-ortalama-hesaplama-2.jpg

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1422102864_meb-e-okul.jpg


MEB E-OKUL Android Uygulaması
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı aracılığıyla yapılan Resmi Mobil Uygulamadır.
Türkiye’de örgün Eğitimde yer alan bütün çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve de Proje Gelişmeleri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve de Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem yoluyla anlık olarak takip yapabilmektedir.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,74 Mb
MEB-E-OKUL.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst