gittigidiyor

İOS Android için En iyi 8 Adet Keskin Nişancı-Sniper Oyunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1458158534_android-icin-en-iyi-8-adet-keskin-nisanci-sniper-oyunu.jpg

Android Keskin Nişancı-Sniper Oyunları Apk indir
Google Play de veya diğer pek çok sanal android mağazasında en çok indirilen uygulamaların başında elbette ki oyunlar gelmektedir. Pek çok türde ve yapıda oyunlar her geçen gün daha da büyüyen bir dünya haline gelmiştir. Bu dünyada yaratılan oyunlar çok hızlı bir şekilde üretilip tüketiciyle buluşturulmakta ve bir o kadar hızlı bir şekilde de tüketilip, yenileri talep edilir hale gelmektedir. Mobil oyun dünyasında göze çarpan türlerden biriside keskin nişancı oyunlarıdır.

Bilgisayar ve konsol oyunları arasında en fazla ilgi gösterilen oyunlar, Counter-strike, crysis, halo gibi geçmişte ve günümüzde büyük bir oyuncu kitlesine sahip nişancı oyunları olmuştur. Elbette bunun karşılığı olarak akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte, aynı türün kullanıcılar arasında kabul görmesi beklenen bir durum olmuştur. Android keskin nişancı oyunları 3D görüntü kalitesi ve detaylı animasyonlarıyla büyük beğeni toplamaktadır. Bu oyunlar arasında en beğenilenler ve en çok indirilenler ise, Modern Sniper, Kill Shot Bravo, Contract Killer, Elite Killer gibi birbirinden kaliteli oyunlardır.

Android keskin nişancı oyunları kendi içlerinde farklılıklar gösterseler de genel itibariyle iki gruba ayrılabilirler. İlk tür oyunları belirli bir noktaya yerleşerek karşısına gelen düşmanlarını etkisiz hale getiren karakterlerin oluşturduğu oyunlar oluştururken, ikinci türü ise karakterin belirli bir alanda hareket kabiliyetinin olduğu, koşmak ve mevzi alıp ateş etmek gibi aksiyonları gerçekleştirdikleri oyunlar oluşturur.

Android için En iyi 8 Adet Keskin Nişancı-Sniper Oyunu


GameLoftun Yeni Oyunu Sniper Fury Keskin Nişancı Apk indir

1450010707_sniper-fury.jpg

Merhaba bugün Game of Loft Sniper adlı oyunun incelemesine ise karşınızdayız .Adından da anlaşılacağı gibi bir keskin nişancı oyunu bu aksiyon dolu bir oyun kesinlikle bunu söyleyebilirim.Baştan sona ücretsiz de bir oyun. Boyutu da 500 600 megabyte civarındadır.Görevler kısmından oyuna girdiğimizde oyunu bir hikaye modu var ve keskin nişancı saldırı silahlarınızı sürekli geliştirmez gerekiyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 31,4 Mb
Sniper-Fury.apk





Android 3D Keskin Nişancı Oyunu (Sniper 3D Assassin: Free Games)

1416331399_sniper-3d-assassin-free-games.jpg

Keskin nişancılık, bilhassa aksiyon filmlerini çok izliyor ve de seviyorsanız, bildiğiniz gibi çok karizmatik bir meslek. Tüm kullanıcılar eminim keskin nişancılara özeniyordur. Bundan sonra bu şekilde bir hayaliniz mevcutsa bunu mobil oyunlar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 15,45 Mb
Sniper-3D-Assassin-Free-Games.apk





Modern Nişancı - Sniper Android Oyunu

1418164583_modern-nisanci-sniper.jpg

En iyi Nişan alma ve FPS oyunu olan Modern Nişancı android oyunu tehlikelere karşı sizi hem heyecanlandıracak aynı zamanda da keskin nişancı olmanın keyfine varacaksınız.Modern Nişancı olarak siz seçildiniz ve size verilen görevleri yapmak için silah kullanma becerinize güvenmek zorundasınız.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,5 Mb
Modern-Nisanci-Sniper.apk





En Güzel Keskin Nişancı ve Savaşma Oyunu

1448561422_kill-shot-bravo.jpg

Cep telefonlarınız ve tabletleriniz için yapılmış keskin nişancı android oyunudur. Oyuna karşılıklı 2 kişinin birbirini binalar içinde arayarak vurmasını konu alıyor. Yerimizden kare ket edemiyoruz sadece sniper ile karşı rakibi bulup vurmaya çalışıyoruz. Oyunda sihah geliştirme, zırh geliştirme gibi ögelerde bulunmaktadır. Düşman sizi bulmadan siz düşman bulup öldürün.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 74,85 Mb
Kill-Shot-Bravo.apk





FRONTLINE COMMANDO: WW2

1430938614_frontline-commando-ww2.jpg

Savaş oyunlarını sevenler için bağımlılık yaratacak bir oyuna hazır mısınız? Heyecanlı ve tarihi savaşları seven oyuncu kitlesinin popüler oyunu! Zorlu görevler ile Belçika, İtalya, Almanya ve daha fazla ülke ile heyecan dorukta savaşmaya başlayabilirsiniz. Bu oyunda çok fazla görev ve sorumluluk sizleri beklemektedir.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 89,43 Mb
FRONTLiNE-COMMANDO-WW2.apk





En iyi Zombi Öldürme Oyunu UNKiLLED Apk indir

1443550275_unkilled.jpg

UNKiLLED Apk indir oyununda tek amacımız mümkün olduğunca çok zombi öldürmek. Ne kadar çok zombi öldürürsek okadar çok paramız oluyor ve o paralarda daha ağır silahlar alabiliyoruz. Ağır silahları ileriki bölümlerde çok daha güçlü zombilere karşı kullanmamız gerekiyor. Oyunda temponın hiç bir zaman düşmediğinide belirtmek isterim.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 29,65 Mb
UNKiLLED.apk





CONTRACT KiLLER: SNiPER (Android Keskin Nişancı Oyunu)

1420611791_contract-killer-sniper.jpg

Contract Killer: Keskin nişancı bir biçimde nişan alma tecrübelerinizi konuşturduğunuz FPS tarzında bir cep aksiyon android oyunudur.Android yazılım programını kullanan android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olacak şekilde indirip deneyebileceğiniz bir FPS oyunu olan Contract Killer: Sniper'da kiralık katil teması üstünde duruluyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 13,05 Mb
CONTRACT-KiLLER-SNiPER.apk





Contract Killer 2 (Android Keskin Nişancı Oyunu)

1420611378_contract-killer-2.jpg

İlk işini almış bir katilden, seri katiller kulübüne yükselmeye dek bir sürü aşamanın konu alındığı oyunda, arka arkaya oluşan heyecan unsurlarıyla eğlenceli bir yapım Contract Killer 2. Jack adını taşıyan katil, yeri geldiği keskin nişancı gibi uzun menzilli silahları kullanırken kimi zaman da yakın bir bölgeden mücadele yapmak zorunda kalıyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 33,79 Mb
CONTRACT-KiLLER-2.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst