gittigidiyor

İOS Android İçin En İyi Kilit Ekranı Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android'in başarılı bir kilit ekranı olsa da orijinal kilit ekranından sıkılan kullanıcılar için bu yazımızda Android için en iyi kilit ekranı uygulamalarını sıraladık.

baslik-1413974530.jpg

En iyi kişiselleştirilebilir işletim sistemi olan Android'in başarılı bir kilit ekranı olsa da pek çok kullanıcı daha iyi, daha görsel ve daha hafif kilit ekranları arayabiliyor.
Bu yazımızda, orijinal Android kilit ekrnaından sıkılan kullanıcılar için en iyi kilit ekranı uygulamalarını sıraladık.
Go Locker

Android'in en iyi arayüz geliştiricilerinden biri olan Go Launcher tarafından geliştirilen Go Locker, kişiselleştirilebilir, güvenli ve hafif bir kilit ekranıdeneyimi sunuyor.
Yüzlerce temaya sahip olan Go Locker'da dilediğiniz temayı kullanabilir, duvar kağıdını değiştirebilir ve kilit ekranınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
go-locker.jpg

Ayrıca Go Locker'da bulunan kilit seçenekleriyle de kilit ekranına parolalarekleyebilir ve Android cihazınızın güvenliğini artırabilirsiniz.
Go Locker uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Holo Locker

Eğer Samsung, Sony ve ya LG gibi markaların arayüzlerine ait kilit ekranlaını kullanıp, orijinal Android kilit ekranını kullanmadıysanız, Holo Locker ile Android Jelly Bean kilit ekranını kullanabilirsiniz.
Holo Locker'da kilit ekranını özelleştirebilir, kilit ikonunu farklı yönlere kaydırarak kilidi ya da ayarladığınız uygulamaları açabilirsiniz.
holo-locker.png

Ayrıca Holo Locker ile kilit ekranınıza şekilli ya da standart parola kilitlerini ekleyerek, Android cihazınızın güvenliğini artırabilirsiniz.
Holo Locker uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Locker Master

Android kilit ekranınızda daha fazla efekt ve heyecan arıyorsanız, Locker Master aradığınız uygulama olabilir.
Gitar çalmadan, silah ateşlemeye kadar pek çok efekte ve yüzlerce temaya sahip olan Locker Master, bugüne kadar görülmemiş bir kilit ekranıdeneyimi sunuyor.
locker-master.jpg

Ayrıca çeşitli kilit seçenekleriyle de Android cihazınızı koruyacak güvenlikönlemlerini de sunuyor.
Locker Master uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HI LockScreen

Android cihazıızda iOS kilit ekranını denemek istiyorsanız, HI LockScreenbulabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri.
iOS kilit ekranı ve hızlı ayarlar menüsüne sahip HI LockScreen, hızlıaçılması ile çok beğenilirken, duvar kağıtlarını da dilediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.
hi-lockscreen.jpg

Ayrıca kilit ekranınıza iOS'de bulunan PIN kodlu giriş seçeneğinin bir benzeri ile başarılı bir iOS kilit ekranı deneyimi sizleri bekliyor.
HI LockScreen uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
DIY Locker

Eğer şimdiye kadar önerdiğimiz olan uygulamaları beğenmediyseniz ve daha eğlenceli ve kişiselleştirilebilir kilit seçenekleri sunan bir uygulamaya ihtyacınız varsa, DIY Locker tam size göre.
diy-locker.jpg

Çeşitli kişiselleştirilebilir şekilli kilitler, özelleştirilebilir duvar kağıtları, çeşitli temalar sunan DIY Locker, en iyi kilit uygulamalarından biri.
DIY Locker uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
baslik-android-cihazlari-modem-olarak-kullanin-1.jpg

Android telefonunuz ya da tabletinizdeki interneti paylaşmanız mümkün. Bunu yapabilmek için ilk olarak telefonunuzda internet bağlantısı bulunması gerekiyor. Ayrıca cihazınızın bataryası yeterince dolu olmalı. Daha sonra "Ayarlar" menüsünü açarak işe başlayabiliriz.
Kablosuz ve Ağlar

Ayarlarda, Kablosuz ve Ağlar bölümünün “Diğer..” seçeneğini açın. Daha sonra açılan sayfada “Tethering ve taşınabilir hotspot” seçeneğini açalım.
android-cihazlari-modem-olarak-kullanin-2.png

Kablosuz Erişim Noktası Yapılandırma

Android cihazınızı modem haline getirebilmeniz için son açılan sayfadan,“Taşınabilir kablosuz ortak erişim” seçeneğini etkinleştirin. Daha sonra“Kablosuz hotspot kurulumu yap” seçeneğine tıklayın. Son olarak açılan penceredeki ayarları düzenleyin ve cihazınızdaki interneti paylaşın.
android-cihazlari-modem-olarak-kullanin-3.png

Ayarlar Hakkında

Ağ SSID’si: Paylaşacağınız internetin ad
Güvenlik: Paylaşacağınız internetin güvenlik seviyesi
Şifre: Paylaşacağınız internetin erişiminde kullanılacak Şifre (Güvenlik açık olursa şifre gerekmez. )

Sonuç olarak anlattığımız ayarları düzenledikten sonra, internetinizi paylaşmaya başlayabilirsiniz. Ama burada unutmamanız gereken şeyler var. Kullanacağınız interneti paylaşmanız durumunda hem internet paketiniz hem de cihazınızın bataryası normalden çok daha hızlı şekilde tükenir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ekran-ciziklerini-onarmak-icin-tavsiyeler-1.jpg

Akıllı telefonlar ve ya tablet Corning Gorilla Glass veya safir ekran gibi teknolojiler henüz gelişmeye devam ediyor olsa da, piyasadaki cihazların çoğunluğu bu teknolojilere sahip olmuyor. Peki, ekranı çizilen cihazları onarmak için neler yapabiliriz?
En popüler çözüm: Karbonat ve Pudra

Karbonat ve Pudra bir çeşit toz olması nedeniyle ekranınızı çizecekmiş gibi görünebilir ama şu anda ekran çiziklerini onarmak için kullanılan en popüler yöntemlerden biri karbonat ve pudradır.
ekran-ciziklerini-onarmak-icin-tavsiyeler-2.jpg

“Karbonatı nasıl kullanacağız?” gibi sorular aklınızdan geçiyor olabilir. Hemen başlayalım. İlk olarak 2 yemek kaşığı karbonatı bir kaba dökün.
Daha sonra bir yemek kaşığı suyu da üzerine dökün. Daha sonra iyice karıştırın.
Karışım yaklaşık olarak krem kıvamına ulaştığında karıştırmayı bırakabilirsiniz. Daha sonra karışımdan az miktarda alarak çizik bulunan yere yavaşça sürün. Acele etmeyin, vücudunuza krem yediriyormuş gibi iyice sürün. Ama çizik telefonun hoparlöre yakınsa daha dikkatli olun. Karışım höparlörün deliklerini kapatabilir.
Karışımı iyice sürdükten sonra yaklaşık 10 dakika kadar bekleyin. Daha sonra peçete veya benzer bir şey ile ekranı temizleyin. Çiziklerin kapandığını göreceksiniz.
Basit ve geçici çözüm: Sıvı Yağ

Sıvı yağ derken aklınıza eritilmiş tereyağı ya da margarin gelmesin. Ayçiçek yağı ya da Mısır yağı gibi yağlardan söz ediyoruz. Sıvı yağlardan herhangi birini az miktarda çiziklerin üzerine sürerseniz ekrandaki çizikleri geçici bir süre için onarır.
Ama unutmayın ki yağı ekrandan temizlemek kolay olmayacaktır. Bu nedenle sadece çiziği dolduracak kadar yağı sürmeniz iyi olacaktır. Aksi takdirde cihazınızı temizlemek işkence gibi olabilir.
ekran-ciziklerini-onarmak-icin-tavsiyeler-3.jpg

Yaratıcı bir fikir: Araba pastası ya da diş macunu

Araba pastası fikri ilginç geliyor olabilir ancak gerçekten işe yaradığını söyleyebiliriz. Eğer araba pastasını küçük bir bezin üzerine az miktarda macun sürün.
Daha sonra çizikli bölgeye sürüp 10 dakika bekleyin. Son olarak temiz bir bez ya da peçete ile ekranı temizlerseniz çizikleriniz onarılacaktır.
Ekranınızdaki çizikler için en iyi çözüm tabi ki ekranı değiştirmek olacaktır. Ancak basit, kolay ve ucuz olan bu yöntemlerden herhangi birini deneyerek ekranınızdaki çizikleri geçici bir süre için onarabilirsiniz. Ama unutmayın bunlar sadece geçici çözümler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-ekran-video-cekme-1.png

Android telefonunuz tada tabletiniz ile oynadığınız oyunları ya da başka şeyleri kaydetmek isteyebilirsiniz. Android cihazlarda ekran videosu çekmek oldukça kolay. Bu yazımızda Android cihazınızla ekran videosu çekmeyi nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.
Başlangıç

Android telefonunuz ile video çekebilmeniz için öncelikle cihazınızın rootluolması gerekiyor. Her cihazın root işlemi farklı olduğu için cihazınızın root işleminin nasıl yapıldığını Google’da arama yaparak bulabilirsiniz. Bu işlemiyapmak kendi inisiyatifinizdedir. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, root işine girmemenizde fayda var.
Video Çekme Uygulaması

Android telefonunuz ile ekran videosu çekmek için Screencast adlı uygulamayı demo olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz alternatif olarak SCR Screen Recorder uygulamasını deneyebilirsiniz.
Screencast uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
SCR Screen Recorder uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
İlk Açılış

Screencast uygulamasını ilk açtığınızda sizden Root erişimi ister. Siz onay verdikten sonra uygulama açılır.
Screencast Ayarları

Screencast uygulaması açıldıktan üstten en sağda yer alan dişlilerin bulunduğu sekmeye tıklayarak ayarları açıyoruz. Ayarlardaki seçeneklerini telefonunuzun performansına göre ayarladığınız takdirde çok iyi verim alabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın tüm ayarlarını kullanabilmek için ücretli sürümü cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Tam sürüm Screencast uygulamasını indirmek için buraya tıklatın.
android-ekran-video-cekme-3-1409981692.png


Video Çekmeye Başlama

Uygulamanın ana ekranına en soldaki sekmeye tıklayarak geri döndükten sonra video kaydetmeye başlayabilirsiniz. Video çekme öncesi arka plandaçalışan gereksiz uygulamaları kapatmak video performansında artış sağlayacaktır.

android-ekran-video-cekme-2.png

Videoyu Bitirme

Video çekmeyi bitirmek için bildirimlerdeki Screncast bildirimine tıklayabilirsiniz. Ya da tekrar Screencast uygulamasını açarak videoyu başlattığınız butona tıklayabilirsiniz.
Gördüğünüz gibi Android cihazlarda video çekmek göründüğü kadar zor değil. Cihazınız Rootlu olduktan sonra video çekmek oldukça kolay.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
cep-telefonu-suya-duserse-yapilmasi-gerekenler-sdn-intro.jpg

Ülkemizde her ne kesimden olursa olsun, alınabilir seviyede görüldüğü için üst seviye akıllı telefonlara yatırım yapılıyor. Günümüzde ilginç bir şekilde 24 ya da 36 ay gibi ciddi taksitlerle alınan akıllı telefonlar, teknolojinin o hızına bile yetişemiyor diyebiliriz. Aldığımız bir telefonun, 36 ay sonra ödemesi bitecek fakat ödemesi bitene kadar üzerine kaç tane yeni model çıkacak orası pek belli değil.
12 - 24 ya da 36 ay gibi ciddi taksitlerle alınan bu akıllı telefonları bir şekilde korumak gerekiyor. Eğer telefonunuz suya karşı dayanıklıysa buradan sonraki yazıları okumanıza pek gerek kalmayabiir. Tabi cihazınız suyu gerçekten geçirmediyse!
Akıllı telefonları nasıl koruyoruz?
Yüksek miktarda değere sahip akıllı telefonları korumak için kılıf ya da ekran koruyucu filmler kullanılıyor. Çizik ve darbelerden korunmak için internette ve kitaplarda yüzlerce bilgi anlatılırken, telefonun su alması durumunda yapılması gerekenler yeterli ölçüde bilinmiyor.
Sıvı temasında ne yapmak gerekiyor açıklıyoruz!
Telefon su alma riski olması illa tatilde deniz kenarında olmaya gerek yok, çantadaki su şişesinden sızacak sızıntıyla cihazın su alacağı gibi, bulaşık yıkarken ya da televizyon keyfi yaparken içtiğiniz meşrubatın dökülmesiyle de su alabilir. Bu gibi durumlarda, yapılması gerekenleri anlatmadan önce yapılmaması gerekenleri de bilmek gerekiyor.
telefonunuz-suya-dustugunde-yapmaniz-gerekenler-mobilcadde-basin-bulteni-6.jpg

Telefon su aldığında yapılmaması gerekenler
İlk olarak eskiden bilinen yöntemle, kurutma makinası ile telefona sızan suyu kurutma fikrini kesinlikle aklınızdan çıkarmalısınız. Saç kurutma makinesi telefonun mekanik parçalarına zarar verdiği gibi, suyu yok etmiyor ve iç parçalara iyice yayılmasına sebep oluyor. Aynı şekilde bu durumun tersini düşünerek elektirikli süpürge ile suyu çekmenin etkili olduğu kanısı da doğru bildiğimiz yanlışlardan. Elektirik süpürgesi suyu çekse dahi, telefonun dokunmatiğine zarar verir ve hasass parçaların canlanmasına sebep olur.
Telefonunuz su geçirdiğinde hazırlayacağınız en temel amaçlar şunlar olmalıdır: Pamuk, vakum poşet, pirinç, silika jel, temiz bir havlu ve şarj cihazı. Sırasıyla kurtarma aşamalarını uygularsanız telefonunuz yüksek ihitmalle kurtulacaktır.
Telefonu kapatın
En öncelikli yapmanız gereken telefonu kapatmak olacaktır. Sızan su, telefon açık olduğu taktirde, çalışan mekanizma ısısı nedeniyle içeri doğru diğer parçalara hızlı yayılabilir.
Temiz bir havlu ile kurulayın
Telefonu sudan çıkarır çıkarmaz temiz ve tozsuz bir havlu ile kurulamalısınız. Telefon dış yüzeyi tamamen kuruyana kadar nazik hareketlerle kuruladıktan sonra diğer işlemlere geçiş yapabilirsiniz.
Telefonu en ince parçalarına kadar ayırın
Biraz önce kullandığınız havlu üzerinde, telefonun batarya, hafıza kartı, sim kart ve bunun gibi ayrılabilecek tüm parçalarını çıkarın.
Pamuk ve kulak temizleme çubuğu kullanın
Normal bez ve havlular suyu tamamiyle içine çekmediği gibi toz da bırakır. O nedenle kurulama işlemine daha temiz olması ve suyu içine daha iyi çekmesi için pamuk ile devam etmelisiniz. Telefonun ayrılan parçalarını bir parça pamuk ile tekrar kuruladıktan sonra, kulak temizleme çöpü ile, telefonun ayrıntılı deliklerini de silmeyi deneyin.
Slika Jel
Slika Jel adını ilk defa duymuş olabilirsiniz. Halbuki bu madde çok yabancı değil, yeni kıyafetlerin ceplerinde, ya da yeni bir çantanın içerisindeki kağıt paket içerisindeki tozdur.
telefonunuz-suya-dustugunde-yapmaniz-gerekenler-mobilcadde-basin-bulteni-2.jpg

Ne işe yarıyor bu diye düşündüğünüz gibi, kıyafeti koruma amaçlı kullanıldığını az çok anlamışsınızdır. Ürünleri nemden, pas ve küflenmeden koruyan bu iri kum tanecikleri nem alıcı olarak bilinmektedir. Telefonunuzu slika jel ile dolu bir kaba koyarsanız, içerisindeki sıvı ve nem çok hızlı bir şekilde bu kum tanecikleri tarafından çekilecektir.
Slika Jel yoksa pirinç ve vakumlu poşet
Slika Jel’i arayacak vakti olmayanlar için ikinci doğal çözüm pirinç. Telefonu pirinç içerisine koyarsanız, pirinç tanecikleri içerisindeki suyu emecektir. Pirinç yöntemi konusunda dikkat etmeniz gereken nokta ise telefonun pirinç içerisinde gömülü iken hava almaması gerektiğidir. Havayı önlemek için vakumlu poşet ideal bir tercih olduğu gibi, yiyecek saklama kabı da kullanılabilir. Burada mühim olan telefon pirinç içerisindeyken havayla teması önlemek ve daha hızlı sonuç almaktır. Telefonunuzun aldığı suya göre ortalama 24-48 saat arası bu şekilde hiç dokunmadan bekletmeniz gerekir.
Şarj cihazı
48 saatin sonunda telefonunuzu vakumlu poşetten çıkarın, tamamen kuru olduğuna emin olun. Öncelikle şarja takın ve %100 şarj olmasını sağlayın. Cihazınız kapalıyken batarya %100 dolu olursa kendi açılırken doğabilecek problemler daha aza indirgenir. Şarj işlemi bittikten sonra telefonunuzu açmayı deneyin.
Telefon su aldığında gerekli bu işlemleri tamamlarsanız yüksek ihimalle cihazınızı kurtarmış olacaksınız. Yine de bu yöntemin tamamen çözüm olmadığını bilmekte fayda var.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-batarya-iyilestir.png

Windows bilgisayarların batarya ömürleri çok uzun olmuyor. Bataryanızın ömrünü artırmak için yapacağınız küçük işlemler ile bu süreyi uzatma imkanına sahipsiniz. Bu yazımızda batarya ömrünüzü arttırmak için faydalı ipuçları sizlerle paylaşacağız.
Yazılım Güncellemeleri

Windows deyince yazılım güncellemesi olmadan olmaz. Güncellemeler de batarya ömrünüz için çok önemli. Neden mi? Çünkü yazılım güncellemeleri sürücü yazılımlarında iyileştirmeler yapan yenilikleri beraberinde getirir. Eğer sürücü yazılımlarınızı güncel tutarsanız, bataryanız da bu durumdan büyük oranda olumlu etkilenir.
Güç Seçenekleri

Güç seçenekleri burada çok önemli bir konumda yer alıyor. Görev çubuğunuzdaki pil simgesine sağ tıklayarak açacağınız seçeneklerden“Güç Seçenekleri” seçeneğine tıklayarak açacağınız Güç Seçenekleri ayarlarında herhangi bir planın ayarlarını düzenleyebilirsiniz.
Bizim Güç Seçenekleri Önerilerimiz
Ekranı karart: 3 dakika
Ekranı kapat: 5 dakika
Bilgisayarı uyku moduna geçir: 10 dakika
Ekran parlaklığı: Serbest

Parlaklığı otomatik yapamadığımız için bulunduğunuz ortama göre ayarlamanızı öneriyoruz. Ayrıca eğer daha detaylı ayarlar yapmak isterseniz gelişmiş güç ayarlarını da düzenleyebilirsiniz.
guc-secenekleri.png

Bluetooth

Bluetooth sürekli açık durumda, hatırı sayılır derecede pil tüketiyor. Bunu önlemek için bilgisayarınızın Bluetooth özelliğini kapatmanızı öneriyoruz. Her bilgisayarda aynı olmadığından dolayı nasıl kapatacağınızı ne yazık ki söyleyemiyoruz.
USB, Harici Hard Disk ve Benzeri Cihazlar

USB gibi cihazlar, genel olarak siz farkında olmasanız da içerilerde pil tüketimi yapıyorlar. Eğer ışıkları da varsa durumun farkında da olabilirsiniz. Bunu önlemek için, ihtiyaç duymadığınız sürece takılı tutmamanızı öneririz. Ancak, bilgisayarınızın performansını arttırmak için ReadyBoost gibi özellikler nedeniyle USB kullanıyorsanız, ne yazık ki yapacağınız bir şey yok.
Sonuç olarak bilgisayarınızdaki özelliklerin tamamını sürekli açık tutmanız ya da telefonunuz ve mp3 oynatıcılarınızı şarj etmek için bilgisayar kullanmanız gerekmiyor. Onların yerine direkt priz üzerinden USB şarj cihazları kullanabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
640x360xicloud-hacklendi-unlulerin-ozel-hayatlari-ortaya-sacildi-manset_640x360jpgpagespeediclf-d2ax1e6.jpg

31 Ağustos akşamı, Hollywood yıldızları için kabus gibi bir günün başlangıcı olmuştu. Kate Upton ve Jennifer Lawrence başta olmak üzere pek çok ünlü ismin iCloud tabanlı bulut hesapları ele geçirilmişti. Yapılan kapsamlı saldırı sonrasında ise hala paylaşılmaya devam eden binlerce özel fotoğraf ve video ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili haberimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
:: Kate Upton ve Jennifer Lawrance'ın Fotoğrafları Buluttan Çalındı
Hala devam eden fotoğraf ve video sızıntıların sebebi olan bulut hesapları ne kadar güvenli tam olarak bunu bilemiyoruz. Fakat sizlere bulut hesaplarınızı daha düzenli bir şekilde kontrol etmeniz ve bulut bilişime daha hakim olmanız için önerilerde bulunabiliriz. İşte hazırladığımız video da tam bu konu üzerine devreye giriyor.
Bulut hesaplarına hakim olun ve Yönetin!
Telefonunuzda bir bulut hesabı kurulmuşsa, galerideki fotoğraf otomatik olarak buluttaki ayrılmış sanal disk alanınıza da yükleniyor. Siz telefonunuzdaki fotoğrafı silseniz bile, o fotoğraf buluttan silinmiyor.
Sadece çektiğiniz fotoğraflar değil. Örneği bir WhatsApp'tan size bir fotoğraf geldi ya da ekran görüntüsünü aldınız. Bunları da bulut hesapları otomatik olarak kaydedebiliyor.
Kate Upton ve diğer yıldızlar gibi mağdur olmayın!
Sonuç olarak düzenli olarak kontrol etmez, programlara da müdahale etmezseniz, size gelen ve yolladığınız her içeriği kaydeden bir disk ortaya çıkıyor. İşte bu hesap da ele geçirilirse, tüm gizli saklı kalan her şey ortaya çıkmış oluyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
basliksiz-11379433721.jpg

App Store'da bulduğunuz bir uygulamayı iPad, iPhone ya da iPod Touch'ınıza yüklemek için ayrı ayrı uğraşmak ve vakit harcamaktanyoruldunuz mu? O zaman bu yazıda anlatılan yöntem tam size göre. PC ya da Mac'iniz üzerinden tek seferde tüm iOS cihazlarınıza aynı uygulamayı yükleyebilirsiniz. Hem de cihazların bilgisayara bağlı olmasına, aynı kablosuz ağı kullanmasına ya da aynı ortamda bulunmasına gerek olmadan.
Beğendiğiniz uygulamaları tek seferde tüm iOS cihazlarınıza yükleyebilmek için öncelikle, sadece tek seferlik basit bir işlemi tüm cihazlarınızda yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin:
ayarlar21396090964.PNG


  • iOS cihazınızın ayarlar bölümüne girin,
  • Burada yer alan “iTunes ve App Store” kısmını açın.
  • Açılan menüyü aşıya kaydırdığınızda “Otomatik İndirmeler” kısmını göreceksiniz. Bu kısımda “Uygulamalar” seçeneğini aktif durumda getirin.
ayarlar1396091013.PNG
Tebrikler, ön hazırlığın hepsi bu kadar! Bu işlemi, “otomatik indirme” özelliğinden faydalanmasını istediğiniz tüm iOS cihazlarınızda ayrı ayrı gerçekleştirmeniz gerektiğini unutmayın.
Şimdi, üzerinde durulması gereken önemli bir noktayı hatırlatalım. TümiOS cihazlarda ve indirme işleminin yapılacağı masaüstü bilgisayarda aynıApple ID ile App Store’a giriş yapılmış olması gerekiyor. Eğer farklı iOScihazlarda ya da bilgisayarda farklı Apple ID’ler kullanılıyorsa “otomatik indirme” özelliği çalışmayacaktır. Bu nedenle, tüm cihazlarda aynı Apple ID’nin kullanıldığına emin olun.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sıra bilgisayarda iTunes üzerinden istenilen uygulamanın indirilmesine geldi. Yeni uygulamalar keşfetmek için bilgisayarınızın başına geçtin ve iTunes üzerinde App Store’a bir göz attın. Bunun için öncelikle App Store’a giriş yapmamız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin:
sdn-magazin-indiriliyor1396091109.jpg

  • PC ya da Mac’inizdeiTunes’u açın ve üst menüden iTunes Store’a tıklayın. SonraApp Store’a girerek uygulamalara göz atın.
  • Yüklemek istediğiniz ücretli ya da ücretsiz uygulamaya gelin ve “indir” butonuna tıklayın.
    iniyor1396091248.PNG
Uygulama bilgisayarınıza inmeye başladığında, iOS cihazlarınıza da otomatik olarak yüklenmeye başladığını göreceksiniz. Uygulamaların inme süresi tüm cihazların internet bağlantı hızına göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle bilgisayarda ya da herhangi bir iOS cihazda uygulamanın daha önce inmiş olmasını önemsemeyin. Geride kalan daha geç de olsa indirmeyi tamamlayacaktır. Ayrıca, iOS cihazlarınıza önceden yüklenmiş ve silinmiş uygulamaların “otomatik yükleme” yöntemi ile tekrar yüklenemediğini bilmenizde fayda var. Artık tek seferde tüm iOScihazlarınıza uzaktan uygulama yüklemenin keyfini çıkarabilirsiniz...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst