gittigidiyor

İOS Android için En İyi Temizlik Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android telefonlardaki gereksiz dosyaları temizlemek için yayınlanan en iyi uygulamaları sizler için bir araya getiriyoruz. İşte Android için en iyi temizlik uygulamaları.


00-android-cleaner-apps-temizlik-uygulamalari-1447701052.png
Android telefon ve tabletlere yüklenen uygulamalar, silindikten sonra arkalarında onlarca gereksiz dosya bırakıyor. Bu dosyalar depolama alanı çok olan telefonlar için pek fazla sorun yaratmasa da, özellikle giriş seviyeAndroid telefonlarda çok sayıda problemi beraberinde getiriyor.
Android için gereksiz dosya silme uygulamaları

Ancak geliştiriciler Android kullanıcılarını düşünerek çok sayıda temizlikuygulamaları yayınlamış durumda. Peki, Android cihazlar için en iyi temizlik uygulamalarını biliyor musunuz? Sizler için en iyi temizlik uygulamalarını sıralıyoruz. İşte Android için en iyi temizlik uygulamaları.
1.png

Avast Cleanup

Antivirüs uygulaması ile tanınan Avast, temizlik uygulamasını da son derece kaliteli şekilde geliştirmiş. Temizlik konusunda deneyip başarılıbulduğumuz uygulama, kendisi de hafif yapıda olduğu için tercih edebileceğiniz en iyi temizlik uygulamaları arasında gösterilebilir.
:: Avast Cleanup uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
3.png

Cleaner

Çok dikkat çekmese de deneyenleri memnun eden Cleaner uygulaması, hafif ve etkili bir temizlik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android 2.2+desteklemesi ile eski telefonlarda dahi kullanılabilen Cleaner, kullanımıkolay bir arayüze sahip.
:: Cleaner uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
5.png

AVG Cleaner

AVG antivirüs yazılımının geliştiricisi AVG Mobile, Android telefonlar içintemizlik uygulaması da yayınladı. Depolama alanını yeterli bulmayanlar için çok kaliteli bir uygulama olan AVG Cleaner uygulamasını denemenizi öneriyoruz.
:: AVG Cleaner uygulamasını indir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst