gittigidiyor

İOS Android ile Görüşme Kaydetme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android telefonunuzla yaptığınız aramaları kayıt altına almak istediğinizde, bu yazımızdaki görüşme kaydetme uygulamalarından biri mutlaka sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır.


baslik-android-gorusme-kaydetme.jpg
Android telefonunuz ile yaptığınız aramaları kaydetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Nedeni ne olursa olsun bunu yapmak oldukça kolay. Tabii karşı tarafa bununla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yaptığınız sürece. Aksi takdirde eğer karşı tarafın rızası dışında sesini kaydederseniz, yasal olarak zorluklar yaşayabilirsiniz. İşte görüşmelerinizi kaydetmek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalar:
ACR Görüşme Kaydedici

ACR Görüşme Kaydedici, en iyi görüşme kaydedici uygulamalardan biridir. Kolay kullanıma sahip ara yüzü ile son derece başarılı özelliklere sahiptir.
ACR Görüşme Kaydedici Özellikleri
- Tarihe göre gruplama
- Otomatik e-mail (Pro)
- Otomatik silme
- Kayıtları önemli olarak işaretleme
- Çoklu seçme, silme, yollama
- Kişi adı ve fotoğrafını gösterme
- Kaydedilmeyecek numara listesi
- Kayda otomatik yada elle başlama
- Şifre koruması
- Birçok kayıt formatı
- Kayda gecikmeli başlama
- Dropbox entegrasyonu (Pro)
- Google Drive entegrasyonu (Pro)

ACR Görüşme Kaydedici uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
acr-android-gorusme-kaydetme.png

CallX Arama Kaydedici

Arama Kaydedici de son derece başarılı görüşme kaydedici uygulamalarından biridir. Kullanımı kolay ve hafif ara yüzünün yanında sunduğu özellikler ile çokça tercih edilmektedir.
CallX Arama Kaydedici Özellikleri
- Otomatik kaydetme
- Telefonu sallayarak kaydetme
- Kaydetme süzgeci
- Kaydedilen görüşmelerin listesi
- Otomatik ve el ile Dropbox senkronizasyonu
- Gelişmiş bellek yönetimi

CallX Arama Kaydedici uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
callx-arama-kaydetme-android-gorusme-kaydetme.png

Call Recorder

Call Recorder çok profesyonel bir arayüz ve mükemmel özellikler sunmuyor. Ancak basit ve işlevini iyi yapması nedeniyle en iyi görüşme kaydedici uygulamalardan biri olabilir.
Call Recorder Özellikleri
- Otomatik kaydetme
- Kayıtları düzenleme
- SD Karta kaydetme
- Mp3 formatında kaydetme

Call Recorder uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.
call-recorder-android-gorusme-kaydetme.png

Görüşmeleri kaydetmek sizler için olumlu olabilir ancak karşınızda konuştuğunuz kişinin şikayetçi olması durumunda yasal bir sorumluluk altına girebilirsiniz. Telefon görüşmelerini kaydetmek, örneğin telefon üzerinden yapılan röportajlarda büyük fayda sağlayabilir. Ancak karşı tarafın onayını almadığınız durumlarda yasal olmadığı için bu uygulamaları kullanmayı önermediğimizi belirtelim.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Arama Kaydedici Uygulaması
Cep telefonlarının özellikleri giderek artıyor. Tabi bu konuda yüklenen uygulamaların etkisi de oldukça fazla oluyor. Uygulamalar sayesinde akıllı cep telefonlarına çok güzel özellikler eklenebiliyor. Son zamanlarda insanlar tarafından en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Arama Kaydedici oldukça fazla ilgi görüyor. Çünkü bu uygulama aradığınız numaraları kayıt altına alıyor. Bu sayede siz numarayı hatırlamıyor olsanız bile uygulama size kimi ne zaman aradığınıza kadar söylüyor. Bu özelliği sayesinde de pek çok akıllı cep telefonunda en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Ayrıca uygulamanın oldukça güzel özelliklerinden birisi kullanımının çok kolay olmasıdır. Yani bu uygulamayı akıllı cep telefonu olan herkes çok rahat bir şekilde kullanabilir.

Ses kayıt cihazlarının tarihe karışmasına neden olan bu uygulama sayesinde telefonları dinlemek oldukça basit! Sakın yanlış anlamayın illegal bir durum söz konusu değil çünkü bu uygulama birebir görüşmelerinizi kaydediyor. Önemli bir görüşme yaptığınızı düşünüyor ve bu görüşmeleri kayıt altında tutmak istiyorsanız sizler de bu uygulama ile birlikte görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

Tek bir tuş ile görüşme kaydı başlatılıyor ve görüşme anında herhangi bir şekilde uyarı sesi ile de karşılaşmıyorsunuz yani karşı taraf kayıt yapıldığının farkına bile varmıyor. Diğer arama kaydedicilerin yanı sıra sizlere süre kısıtlaması sunmuyor, yani dilediğiniz kadar kayıt alabiliyorsunuz, üstelik uygulamayı da ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Arama kaydedici ile birlikte bu görüşmeleri dilerseniz düzenleyebiliyor ve ek notlar da ekleyebiliyorsunuz. Ses kayıt düzenleme programı olarak da bilinen bu uygulama sayesinde sizler de en önemli görüşmeleri kayıt altına alabilir ve dilediğiniz zaman tekrar dinleyebilirsiniz. Kayıt kalitesi muazzam ve sıradan ses kayıt programlarına göre çok daha kusursuz bir kayıt imkanı sunduğunu da belirtmek gerekiyor.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 4 Mb
Arama-Kaydedici.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst