gittigidiyor

İOS Android Kandil Mesajları Apk Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1431453950_kandil-mesajlari-regaib-mirac.jpg

Kandil Mesajları Mirac Berat apk uygulama indir
Kandiller bizlerin sevdiklerimize mesaj atma ihtiyacı hissettiğimiz ve onlarla paylaşımda bulunma ve tebrik etmek için mesaj atma gereği duyduğumuz günlerdir.Bu önemli günlerde mesaj bulma sıkıntısı çekeriz ve hangi mesaj güncel hangisi daha uygun olur?

Bilemeyiz işte tamda bu ihtiyacımız için yapılmış olan bir program tamda ihtiyacımız olan güncel içerik bakımından zengin bu gecelerin anlam ve önemini tam anlamı ile ifade eden mesajları içinde bulabilirsiniz.

Uygulama içerisinde mesajlar barındıran bir mesaj programı apk indir ile sahip olup kendimizde kullanarak en güzel ve güncel mesajlardan oluşan uygulama ile farklı olur ve fark edilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde sevdiklerinize günlerin anlam ve uhrevi yatını anlatacak ve o duyguyu paylaşabileceğiniz sağlam içerikli ve güncel mesaj topluluğu programını indirerek bu günler için mesaj arama sıkıntısından kurtulur ve tekrara düşmekten anlamsız mesajlar atmaktan kurtulursunuz sevdiklerinize değer verdiğinizi ve onları önemsediğinizi en güncel şekilde hissettireceğiniz uygulamayı hemen edinin.



1431453869_kandil-mesajlari-regaib-mirac-1.jpg
1431453911_kandil-mesajlari-regaib-mirac-2.jpg




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst