gittigidiyor

İOS Android OBB Dosyası Nedir ?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Android oyunlarını bazı web sitelerinden indirirken OBB Dosyası gibi indirme dosyaları görebilirsiniz. Apk dışında kullanıcılara sunulan OBB Dosyası nedir , nasıl indirilir, cep telefonlarına nasıl yüklenir gibi sorulara cevap vereceğiz.

OBB NEDİR ?
Kısaca OBB diye bilinen dosya sisteminin tam adı “Opaque Binary Blob” dur. Bu dosya sistemi Android oyun yapımcıları tarafından büyük boyutlu oyunlarda kullanılır. 3 Boyutlu ve HD gibi yüksek grafik kalitesi sunan oyunları OBB ile sunarak daha kaliteli görünmesini sağlamaktadır.
android-obb-300x207.png



OBB Dosyaları nasıl indirilir ?
Android oyun indirme olanağı sunan web sitelerinde büyük boyutlu oyunların yanında OBB dosyaları da sizlere verilecektir. Bu OBB dosyalarını linklerden indirebilirsiniz.

images

OBB Dosyaları cep telefonuna nasıl yüklenir ?
Öncelikle yüksek boyutlu oyunu cep telefonumuza yükleyebilmemiz için 2 adet dosya lazım. APK ve OBB dosyaları. Apk dosyasını cep telefonumuza attıktan sonra APK dosyasını yüklüyoruz ve ardından OBB’yi de aynı şekilde cep telefonumuza atıyoruz ve ek dosya olarak yüklemesini yapıyoruz. OBB Dosyasını “sdcard/Android/obb” dizine atıyoruz.

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

letgo-indir.jpg

Letgo Uygulaması nedir, ne işe yarar, indir tarzı sorularınıza cevap alabileceğiniz bu sayfamızda uygulama hakkında bilgi vereceğiz. Letgo uygulaması ile sizde eski eşyalarınızı değerlendire bileceksiniz.
images


Letgo nedir ?

Letgo, Android ve iOS cihazlarda çalışan ayrıca web üzerinden de giriş yapabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulamada yakın çevrenizde ki 2.el eşyaları bulup satın alabilir, dilerseniz de kendi 2.el ürünlerinizi vitrine koyabilirsiniz. Letgo kaydol işlemini yaptıktan sonra 30 saniye gibi kısa sürede ilanını verebilir ve diğer ilanlara göz atabilirsiniz. Letgo Nedir sorusuna ek olarak aşağıda ki maddeleri okuyabilirsiniz.

• Kolayca satış yaparak nakit para kazanabilirsin. İhtiyacın olmayan eşyaları nakite çevirmek için harika bir fırsat!
• Yakın çevrendeki yeni ve ikinci el eşyaları bulabilirsin. Eğer bir pazarlık ustasıysan “let go” tam sana göre!
• Güvenli bir alışveriş ortamında işlem yapabilirsin. Ürünün yayınlandığı yeri, alıcı ve satıcı profilleri hakkındaki bilgileri görebilirsin.
• Alışveriş için satıcı ve alıcılar ile uygulamanın içerisinde özel olarak mesajlaşabilir, fiyatlar hakkında pazarlık yapabilirsin.
• Araba ve motosiklet; elektronik; giyim ve aksesuar; bebek ve çocuk; spor, eğlence ve oyunlar; ev ve bahçe; film, kitap ve müzik gibi çok sayıda kategoride ürün arayabilirsin.
• Kolayca kayıt olabilirsin! Facebook veya e-posta ile üye olabilir, yakın çevrendekilerle alışverişe hemen başlayabilirsin.
• Cep telefonunda ikinci el pazarına sahip olmanın tadını çıkarabilirsin!

images

Letgo indir

Letgo Nedir sorusuna uygulamayı indirerek cevap bulabilirsiniz. Letgo uygulamasını buraya tıklayarak cep telefonunuza yükleyebilirsiniz

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
tapatalk.jpg

Tapatalk nedir diye kafasında soru işareti olan kullanıcılar için Tapatalk ne işe yarar, nasıl kullanılır tarzında ki soru başlıklarını açıklamaya çalışacağız. Tapatalk uygulaması Akıllı cep telefonlarına yüklenebilen rahat forum gezintisi sunan bir uygulamadır. Mesela twitter, instagram tarzı sosyal medya sitelerini telefondan tarayıcı üzerinden ziyaret etmektense uygulamalardan bu işlemi yapıyoruz. Neden ? Çünkü daha rahat bir kullanım sunduğu için. İşte bu konuda bahsedeceğimiz Tapatalk uygulaması da tarayıcıda forum kullanmaktansa uygulama içerisinde forum kullanmanıza olanak sağlıyor.
images



Tapatalk nedir?

Tapatalk, diğer Android uygulamalar gibi Android cep telefonlarına yüklenebilen bir uygulamadır. Bazı forum sitelerinde bu uygulamayı kullanarak daha rahat gezinin şeklinde açılır pencereler çıkmaktadır. Forum siteleri internetin gelişmesi ile birlikte çoğu kişinin takıldığı mekanlardır. İnternetin gelişmesi ile birlikte Forum siteleri ortaya çıktı ve çoğu kullanıcı MSN programı ile beraber forum sitelerini kullanmaya başladı. Şimdi net üzerinde blog siteleri daha çok gelişmiş olsada forum siteleri halen kullanılıyor. Özellikle Teknoloji forumları yardımlaşma amacı ile ziyaret edilmekte.
tapatalk-nedir.jpg

images

Tapatalk ne işe yarar?

Tapatalk uygulaması, diğer internet tarayıcıları ile verimli bir şekilde gezemediğiniz forum sitelerini daha rahat ve hızlı görüntülemenizi sağlar. Bu uygulama ile aynı anda birden fazla forumda gezinti yapabilir, bildirim ve diğer kolay gezinme olanağı sağlayan özellikler ile forum gezintilerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanabilmek için giriş yapacağınız forum sitesinin bu uygulamayı destekliyor olması gerekmekte.

images




Tapatalk nasıl kullanılır ?

Uygulamayı buraya tıklayarak Android cihazımıza yüklüyoruz. Uygulamayı indirip yükledikten sonra görüntülemek istediğiniz forum sitesini tarayıcı da açın ve neyle açılmasını istersiniz sorusunda Tapatalkı seçin ve işlemi onaylayın. Bu işlemden sonra o forum sitesi Tapatalk ile kolay bir şekilde görüntülenecek.

images

Tapatalk indir

Android cep telefonunuz için buradan
iOS cihazlarınız için buradan
Windows Phone cihazlar için buradan indirebilirsiniz.
Bazı forum sitelerinde telefon internet tarayıcısı ile dolaşma yaptığınızda bazen bazı butonlar görünmeyebilir, kullanıcıların imzası taşıyor olabilir ve en önemlisi de konu da verilen uzun bir metin sağdan soldan taşmış ve sizin okumak için yakınlaştırma ve kaydırma yapmanız gerekiyor olabilir. Bu uygulama vasıtası ile bu gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Yeni bir Akıllı telefon almaya karar verdiğinizde ilk olarak bu telefonunun özelliklerine bakarsanız. Genellikle bu telefonu alacağınız yerlerin internet sitelerinde bu telefonunun donanım özellikleri belirtilir. Ama bazı teknoloji sitelerinde bu cep telefonu modellerininAntutu Benchmark puanları da paylaşılır. Antutu Benchmark ile cep telefonunun testi yapılır ve elde ettiği puan kullanıcı ile paylaşılır.

Antutu Benchmark Nedir ?

Telefonunuzun özelliklerine göre performans testi yaparak size belli bir puan sunan test uygulamasıdır. Diğer cep telefonu modelleri ile puan değerlendirmesini de size sunan bir test aracıdır. Size verdiği puan ile diğer cep telefonu modelleri arasında ki puan değerlendirmesini de size sunması artı bir özellik diyebilirim. Diğer telefonlar ile kıyaslayarak zaman harcamak istemiyorsanız performans testi bazlı çalışan Antutu uygulaması ile bu kıyaslamayı yapabilirsiniz.
images


Antutu Benchmark Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Buraya tıklayarak uygulamayı Play Store üzerinden ücretsiz olarak cep telefonunuza indirip yükleyiniz. Yüklemeyi tamamladıktan sonra uygulamayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra beyaz yazı ile yer alan Test butonuna dokununuz. Alt kısımda 3D, UX, CPU, RAM gibi testleri görebilirsiniz. Bazı cep telefonu modellerinde Antutu testi yapabilmek için ” Install 3d resources ” adlı kaynakları yüklemeniz gerekiyor.
Uygulamada Test butonuna dokunduktan sonra test işlemi başlayacak ve size gerekli testleri yaptıktan sonra cep telefonunuzun aldığı puanı sunacaktır.
images

Antutu Puanı En Yüksek Telefonlar

29 aralık 2015 tarihinde baktığım Antutu en yüksek puanlı telefonlar listesidir.
antutu-en-yuksek-puanlar.jpg

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

WhatsApp botları diğer ülkelerin bazılarında bulunmakta. WhatsApp Asistanı olan Mekan AsistanıTürkçe olarak Türkiye’de yayına başladı. Siri ve Cortana’ya alternatif ve rakip olabilecek bu uygulama gideceğiniz mekanlar hakkında size bilgiler sunuyor.

images

WhatsApp Mekan Asistanı Nedir?

Son yıllarda Asistan uygulamaları oldukça artmaya başladı. Apple’da siri ve Microsoft’ta Cortana derken asistan çılgınlığı aldı başını gitti. Çok değil az bir süre önce Android için sunulan Cortana uygulaması, Android kullanıcılarını heyecanlandırmıştı. Mekan asistanı uygulaması gideceğiniz yemek salonu, cafe veya diğer mekanlar ile ilgili size bilgiler sunmakta.
Bir grup Türk tarafından geliştirilen bu uygulama 1 dakikadan kısa sürede sorulara cevap vermeyi planlıyor. Ayrıca bu asistanlığın ilerleyen günlerde bir Mobil Uygulamaya entegre edileceğini dile getirmişler.

images



WhatsApp Mekan Asistanı Ne işe yarar?

Adından da anlaşılacağı gibi Mekanları sizin araştıran bir yardımcı asistandır. Çok acil karnınız acıktı veya akşam kız arkadaşınız ile bir yere gitmeyi planlıyorsunuz ama aklınızda bir yer yok. WhatsApp üzerinden Mekan asistanına bulunduğunuz çevreyi yazarak burada güzel bir mekan arıyorum sorusunu yazarsanız, bu asistan size çevrenizde ki size uygun mekanları gönderiyor. Ayrıca o mekanda ki çay, kahve, yemek fiyatlarını öğrenebilir ve ona göre gidip gitmeyeceğinize karar verebilirsiniz.
images





Ayrıca bu asistan seni düşünerek ilgilendiğin mekandan sana özel bir rezervasyon ayarlayabiliyor. Ayrıca gittiğin mekanda herhangi bir tatsızlık yaşadığında uygulamaya bildirebiliyorsun.

images

WhatsApp Mekan Asistanı Nasıl Kullanılır ?

mekanasistani.com adresini bilgisayarınızdan açınız. Siteye Facebook hesabınız ile giriş yapıyorsunuz. Facebook ile giriş yaptıktan sonra WhatsApp uygulamasını kullandığın cep telefon numaranı site üzerinden uygulama yapımcılarına bildiriyorsun. (Numaranızı boşluk bırakmadan yazın) Ardından Mekan asistanı size kısa bir süre sonra WhatsApp hesabınızdan sizinle iletişime geçiyor.
mekan-asistani.jpg
mekan-asistani-whatsapp.jpg

Bu tarz uygulamalar hep hoşuma gitmiştir. Eğer ilerde sadece WhatsApp uygulaması ile kısıtlı kalmayıp Play Store üzerinden Android kullanıcılara bir uygulama sunulur ise daha iyi yerlere gelebileceklerini düşünüyorum. Ayrıca ilerde çok soru geldiğinde cevaplamakta zorlanacaklarını düşünüyorum ancak bunun için bir yazılım geliştirebileceklerini dile getirmişler. Mekan asistanı uygulamasının yapımcılarına başarılar dilerim.
images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
triller.jpg

Android için yaratıcı ve keyifli uygulamalar gün geçtikçe artış göstermekte. Bu uygulamaların arasına Music Video Maker çatısı altında Triller adlı uygulamada katıldı.Musical.ly uygulaması ile başlayan Müzik videosu yapma uygulamaları Triller uygulaması ile devam ediyor.
images

Triller uygulamasında bir çok yeni ve popüler müzikler yer almakta. Eski müzikler yerine yeni müziklerin parçaların seçilmesi benim hoşuma giden kısmı oldu. Triller uygulaması yaratıcı müzik klipleri oluşturmanızı sağlar ve içinizde ki müzik sever kişiliğiniz ön plana çıkabilir.
images



Triller Uygulaması Nasıl Kullanılır ?

Uygulamayı açtığınızda 3 tane + işareti çıkacaktır. Start here ile gösterilen ilk artı işaretine dokununuz. Ardından açılan kısımdan Featured kısmından kullanmak istediğiniz müziği seçiniz. Burada bir çok yeni ve popüler müzikler yer almakta. Müziklerin isimlerinin yanında bulunan Play tuşu ile müzikleri dinleyebilirsiniz, seçmek için ismin üzerine dokununuz. Müziği seçtikten sonra 12 saniyelik ilk kısım açılacaktır. Alt kısımda pembe renkte yer alan tik butonuna dokunduğunuzda ön kameranız açılacaktır.
triller-android-uygulamasi.jpg

images




Sol allta ki Soo yun Classic kısmına dokunduğunuzda ön kamerada kullanabileceğiniz filtrelerigörüntüleyebilirsiniz. Hoşunuza giden Filtreyi anında aktif edebilirsiniz. Sağ alt kısımda yer alan Normalbutonuna dokunduğunuzda Slow-Fast seçenekleri gelecektir. İsteğinize göre yavaş veya hızlı çekimyapabilirsiniz. Ayarları yaptıktan sonra Pembe yuvarlak butona dokunduğunuzda 3 den geriye sayacaktır ve seçtiğiniz müzik çalmaya başlayacaktır ve 12 saniyelik sürede ön kamera ve müzik eşliğinde ilk müzik videonuzu çekiniz.
triller-android-uygulamasi-indir.jpg

İlk video çekimini tamamladıktan sonra geriye kalan 2 artıyı da yapmanız gerekmekte. Toplam 3 tane müzik videosu çekmeniz gerekmekte geriye kalan 2 müzik videosunu da yukarıda anlattıklarımız gibi yapabilirsiniz. 3 tane müzik videosunu yaptıktan sonra bu klipler üst üste yer alacak ve ortaya güzel bir görsel şölen çıkacaktır. Müzik videolarınızı daha yaratıcı çekmeye özen gösterin ve 3 müzik videosunun birbiri ile bağlantılı olması daha da güzel görünmesini sağlayacaktır. Yaptığın müzik videolarını Instagram, Vine, Twitter, Facebook, YouTube gibi servislerde kolayca paylaşabilirsin.
images

Uygulamayı bu adresten Android cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca belirtmeyi unuttum uygulamada çok sayıda Türkçe şarkıda bulunmakta.

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images


Telegram nedir. Akıllı telefonlar yeni yeni gelişmeye başladığı zamanlarda kullanıcılar Konuşma dakikalarına ek olarak Sms paketleri de yapardı ve bu sms paketleri üzerinden kullandığı hat ile arkadaşları ile mesajlaşırdı. Akıllı telefonların gelişmesi ile birlikte Play Store’da bulunan uygulamalarda gelişme gösterdi ve bizi başarılı Mesajlaşma uygulamaları karşıladı.

Android için WhatsApp, Telegram gibi bir çok mesajlaşma uygulaması gün yüzüne çıktı. Cep telefonunuzda internet paketi olur ise telefonunuzun her çektiği yerde bu uygulamaları kullanarak arkadaşlarınız ile yazılı sohbet edebilir, dilerseniz de görüntülü arama yapabilirsiniz. Bu Mesajlaşma uygulamalarının aralarında Telegram adlı uygulamada yer almakta.
images

telegram-nedir.jpg

images



Telegram nedir ?

Telegram uygulaması tıpkı diğer mesajlaşma uygulamaları gibi mesajlaşmanızı sağlıyor. Bu uygulamada arkadaşlarınızı ekleyerek mesaj atabiliyorsunuz. Bu uygulamada arkadaşlarınızın online olup olmadığını görebilir, isterseniz de grup kurabilirsiniz.
images


Telegram Uygulamasının WhatsApp gibi diğer mesajlaşma uygulamalarından farkı nedir ?

Telegram uygulamasını aynı zamanda tabletiniz de kullanabilirsiniz.Uygulamanın Play Store açıklama kısmına göz gezdirdiğimizde bir takım farklılıklar olduğunu görüyoruz. Uygulamanın yapımcısı hızlı, basit, güvenli ve ücretsiz olmasını ön plana çıkarmış. Hem bilgisayar hem mobil üzerinden kullanılabilen bu mesajlaşma uygulaması daha güvenli olduğu ve hızlı olduğu dile getiriliyor. ( İnternet üzerinde güvenli olduğuna veya olmadığına dair makaleler yer almakta. Bu konuda pek bilgim yok, ben uygulamanın Play Store’da ki açıklamasına göre size açıklama yaptım )
Sizin ve mesajı gönderdiğiniz kişi arasında ki mesajlaşma şifreleme tekniği ile iletiliyor. Uygulama içerisinde yer alan gizli sohbet özelliği ise iki tarafın mesajları okumasının ardından sunucularından yok ediyor.
images

Ayrıca bu uygulama üzerinden sadece text mesajlaşma bulunmamakta. Arkadaşınıza iletmek istediğiniz belgeleri (doc, ppt, zip, vb) telegram uygulaması ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulamada en fazla 200 üye olacak şekilde kendi grubunuzu kurabilir. Büyük boyutlu video dosyalarınızı da arkadaşlarınıza iletebilirsiniz. Fotoğraf gönderme konusunda herhangi bir sınırlama bulunmamakta. Messenger yapımcısı açıklama kısmında uygulamanın reklamsız olduğunu ve her zaman reklamsız olacağını dile getirmiş. Uygulamanın ayarlar kısmında yer alan Soru sor kısmından herhangi bir sorununuzu iletebilir ve cevap gelmesini bekleyebilirsiniz.
Uygulamayı bu adresten telefonlarınıza yükleyebilirsiniz, iyi mesajlaşmalar dileriz.

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

iOS platformunda oldukça popüler olan Bumbleuygulaması, Android cihazlar içinde yayınlandı. Son zamanlarda Android tarafında oldukça popüler hale gelen Android arkadaşlık uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Eski Tinder çalışanları tarafından tasarlanan Bumble uygulaması nihayet Android cihazlar içinde Play Store’a geldi.

Yaşadığın il, Çalıştığın yer ve çalışma pozisyonu gibi bilgileri girmeni isteyen uygulama şu anlık bazı ülkelerde kullanılabilmekte. Bu uygulama diğer arkadaşlık uygulamalarına göre biraz farklı bir yapıda. Uygulama içerisinde arkadaşlık kurduğunuz bayan size 24 saat içerisinde geri dönüş yapmaz ise aranızda ki bağlantı kaybolacaktır. Bu özellik bakımından bu uygulamayı oldukça ilginç buldum : )
images

Bumble uygulaması

Play Store Yaşam tarzı kategorisinde yer alan bu uygulamayı buradan yükleyebilirsiniz. Ancak bu uygulamaya Türkiye’den erişmeye çalıştığınızda ” Bu öğe ülkenizde kullanılamıyor “ hatası vermekte. Belki ileri ki zamanlarda ülkemize de açılır bu uygulama, şu anlık beklemelisiniz.
images


Uygulamanın Play Store sayfasını incelediğimde oldukça fazla 1 yıldız verildiğini gördüm. Sanırım Türkiye gibi bazı ülkelere de sunulmamış olacak ki bu yüzden 1 yıldız yağmuruna tutmuşlar. Henüz Türk kullanıcılardan yorum görmedim ama uygulama ülkemize de sunulanca belki ilgi gösterilir diye düşünüyorum. Özellikle eklenen kişinin 24 saat içerisinde dönüş yapmayınca aranızda ki bağın kesiliyor olması ince düşünülmüş bir detay bana göre.
bumble-android.jpg
bumble-app-android.jpg


images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

whatalert-nedir.jpg

Whatsdog kısa bir süre önce Play Store üzerinden silindi. WhatsDog benzeri uygulama arıyorsanız WhatAlert adlı Android uygulamasını kullanabilirsiniz. WhatAlert ne işe yarar, nasıl kullanılır, bu uygulama ile neler yapılabilir tarzı konu başlıklarını inceleyeceğiz.
images



WhatAlert nedir ?

WhatsApp uygulaması bir çok sevgilinin mesajlaşmak için tercih ettiği en iyi mesaj servislerinden birisi. Bu uygulamaya gelen yeni özellikler ile uygulama daha iyi hale geldi. Whatsapp son görülme kapatma gibi işlemler geldiğinde bir çok kişi sevindi ve bu özelliğin gelmesini olumlu karşıladı. Ancak WhatsDog uygulaması çıktı mertlik bozuldu : ) Bu uygulama Play Store’dan silinsi de buna benzer alternatif uygulamalar türedi. Bunlardan birisi de WhatAlert uygulaması oldu.
whatalert-android.jpg
whatalert-indir.jpg

Whatsdog uygulaması çalışmıyor diyen WhatsApp kullanıcıları bu uygulamayı deneyebilir.
images



# Bu uygulama ile karşınızda ki kişi son görülmeyi kapatsa bile son görülme tarihini görebiliyorsunuz. Whatsapp Son Görülmesi Kapalı Olanların Son Görülmesini Görme bilgisini de vermiş olduk.
# Kişi online olduğunda online bildirimi size gelmekte.
# Profil resmi günlüğü ile ne kadar profil resmi değiştirdiğini görebiliyorsunuz.
# Bu uygulamada tıpkı Whatsdog’da ki gibi seçtiğiniz kişinin gün içerisinde ne zaman kaç dakika online olduğunu görebiliyorsunuz.
images


WhatAlert nasıl kullanılır ?

Uygulamayı yükledikten sonra açın. Uygulamayı açınca En üst kısımda çıkacak olan ” CONTİNUE ” seçeneğine dokununuz. Buna dokunduktan sonra WhatsApp listeniz açılacaktır. Listeden takip etmek istediğiniz kişi ve kişileri seçiniz. Alt menüde Contacts(kişiler), Selected (Seçtiğiniz kişier), Last online(Son görülme), Images(Fotoğraflar) seçenekleri yer almakta. Kişileri WhatsApp rehberinden ekledikten sonra bu alt menüyü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz

images




WhatAlert indir

Bu uygulamanın normal ve Premium versiyonları bulunmakta. Normal sürümü ile üstte anlattığım özellikleri kullanabilirsiniz. Normal sürümü buradan indirebilir, Premium sürümü de buradan satın alabilirsiniz. 5 TL gibi fiyattan sunulan Premium versiyonda online raporlama, Profil fotoğrafı güncelleme bildirimleri, Profil resmi tarih günlüğü yer almakta. Premium versiyonda reklamlar yok, sınırsız geçmiş günlüğü çevrimiçi / çevrimdışı olma durumu yer almakta.

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bip-indir.jpg

Bip indir sayfamızda Turkcell tarafından sunulan mesajlaşma uygulamasını sizlere sunmuştuk. Kaybolan mesaj, yaratıcı caps özelliği ve ilginç çıkartmaları ile kısa sürede oldukça sevilen bip, Turkcell kullanıcılarına da hediye GB vermeyi unutmadı.
images

Bip uygulamasına gelen sesli ve görüntülü arama özelliği sayesinde uygulama içerisinden dilediğiniz kişiyi arayarak görüntülü konuşabilirsiniz. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretisiz gönderebilirsiniz. Ülkemizde WhatsApp tarzı bir uygulama neden popüler olmasın ki ? Bence destek vermeliyiz.
images


Bip Sesli ve Görüntülü arama

Öncelikle bip uygulamasını açınız. Açtıktan sonra sol üst kısımda yer alan Sohbetler yazısının yanında yer alan 3 çubuklu menü butonuna dokunuz. Açılan penceredenAramalar seçeneğine dokununuz. Ardından arama ekranından sağ üstte ki + butonuna dokununuz. Açılan listeden aramak istediğiniz kişiyi seçin ve hemen arayın. Bu kadar basit.
bip-sesli-goruntulu-arama.jpg

images



Bip indir

Buraya tıklayarak Bip Messenger’ın son sürümünü cep telefonunuza indirip yükleyebilirsiniz.

images
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst