gittigidiyor

İOS Android Şehir/Köy Kurma ve Savaşma Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1477638900_megapolis-facebook_1_big.jpg

Android Şehir/Köy Kurma ve Savaşma Oyunları
Son dönemlerde popüler olan Android Köy Kurma ve Savaşma Oyunları mobil cihazlarda oyun severlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu oyunlar eğlendirirken aynı zamanda oyuncuya strateji geliştirme fırsatı da tanıyor. Oyunlar köy ve kale inşa etme, asker yetiştirme ve savaş stratejileri üretme üzerine kurulu.

Android Köy Kurma ve Savaşma Oyunları içerisinde en çok sevilen ve milyonlarca kullanıcı barındıran oyunların ilk başında ise Clash of Clans geliyor. En tutulan oyunlardan olan Clash of Clans'ta da kendinize ait köyünüzü kurabiliyor kendi askerlerinize eğitim verip diğer kullanıcılarla çevrimiçi olarak oynayabiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu uygulama android cihazlarla tamamen uyumlu.

İkinci önde gelen oyun ise Empire Four Kingdoms. Bu oyun tam bir imparatorluk oyunu, kendi paranızı çeşitli kaynaklardan kazanıp hazinenizi genişletebiliyor, asker yetiştiriyor ve kalenizin sınırlarını saldırılar düzenleyip genişletebiliyorsunuz. Oyun gerek pazarlarıyla gerek madenleriyle kullanıcıya farklı bir gerçeklik sunuyor. Yine android cihazlar için tamamen ücretsiz.

Üçüncü olarak en sevilen oyun ise Throne Rush. İlk olarak oyun size küçük bir köy sunuyor ve köyde bulunan madenler, hazine binası ve diğer bulunan yapılar yardımıyla köyünüzü genişletmeye ve asker üretmeye başlıyorsunuz. Bu oyunda farklı olan ise para yardımıyla ürettiğiniz askerlerin sihirli güçleri olması. Bu özellik, online olarak da oynanabilen bu oyuna fantastik özellikler katıyor. Tüm android cihazlarla uyumlu olan bu uygulama yine tamamen ücretsiz.

En iyi Köy Ve Şehir Kurma Oyunları​


Boom Beach Apk indir

Clash of Clans oyununun üreticilerinin iOs telefonlara uzun zaman evvel duyurdukları Boom Beach nihayet Akıllı telefon ve tablet markette de konumunu aldı. Yapı olarak Clash of Clans'a çok çok benzeyen android oyununda çok daha değişik bir temaya yer verilmiş. İşte Bu kez barbarların, okçuların, devlerin ve de tuhaf yaratıkların yer aldığı bir dünyada mücadele vermiyoruz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[78,75 Mb]
Boom-Beach.apk




Clash of Clans Apk indir

Android cihazlarınızda oynaması eğlenceli bir strateji oyunu bakınıyorsanız kasabanızı inşa edebileceğiniz, birliklerinizi yetiştireceğiniz ve online olan binlerce başka oyuncu ile savaşabileceğiniz epik bir oyun olan Clash of Clans'ı mutlaka denemelisiniz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[61,76 Mb]
Clash-of-Clans.apk




Game of War - Fire Age Apk indir

Akıllı telefon ve tablet işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde çevrimiçi olacak şekilde dünya üzerindeki pek çok oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz bir strateji ve ayrıca imparatorluk kurma android oyunu olan Game of War - Fire Age ile büyük bir kral olma yolunda saltanatınızı kuracak ve emin adımlarla yavaş yavaş zirveye doğru ilerleyeceksiniz..

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]




Megapolis Apk indir

On milyon kullanıcıyla marketin en yaygın tercih edilen şehir kurma oyunları arasında yer alan Megapolis Android oyun indir, gerçekçi grafikleri veya titizlikle düşünülmüş ince ayrıntılarıyla övgüyü hak eden 1 oyun.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[41,18 Mb]
Megapolis.apk




Throne Rush Apk indir

Throne Rush Oyunu savaş oyunu seven pek çok kişinin severek oynayacakları oyunlar arasında bulunmaktadır. Genellikle Android sürümlü olan cihazlarla çalışan söz konusu oyunda düşmanlarınızı yok etmeniz gerekecektir. Ölüm Kalesi adı verilen yapının çevresinde düşmanlarınız bulunmaktadır.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[46,63 Mb]
Throne-Rush.apk




Kale Savaşı: Castle Clash Apk indir

Tarihi oyunlar her zaman ilgi çekmiştir. Çünkü tarihte yapılan savaşlar öyle güzel bir şekilde anlatılmıştır ki herkes o dönemde adı geçen kahramanlardan birisi olmak için can atmaktadır. Dolayısı ile bu tarzda düzenlenmiş olan oyunlar kişilerin bu isteğine tam anlamı ile yanıt vererek insanlara kahramanlık duygusunu yaşatabilmektedir.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]




Empire: Four Kingdoms Apk indir

Empire: Four Kingdoms oyununda savaş için hazır olun! Sonsuza kadar varlığını koruyacak kaleler inşa edin, karakolları fethedin ve bunların yanında gelişen, yükselen bir ekonomi kurun. Kendi krallığınızda kendiniz söz sahibi olun. Hem savaşın, hem de yönetin. Düşman ordularını devirmek, onların kalelerini devirmek için kendi ordunuzu savaşa gönderin.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]




Empire Z Apk indir

Empire Z android oyunu tüm dünyayı zombilerin istila ettiği bir çağda geçiyor. Bize arındırılmış bir bölge veriliyor ve o bölgede yeniden gelişerek insanlığı ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunun temel amacı bina kurmak ve binaları geliştirerek şehrimizi zombilere karşı savunmak. Empire Z Android oyununu çevrim içi oynuyoruz ve çeşitli ittifaklar kurabiliyoruz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[40,03 Mb]
Empire-Z.apk




Nemo's Reef Apk indir

Nemo’s Reef Oyunu dalış oyunları arasında en beğenilenlerden biridir. Söz konusu oyunda yapmanız gereken şey kayıp balık Nemo için ev yapmak olacaktır. Oyunda Nemo ve onun babası Marlin’in sınıfta güzel bir resif oluşturma çabaları için yola çıkmaları söz konusudur. Aynı zamanda bir sığınak oluşturmak ve arkadaşları için bir ev oluşturmak amacında olan kahramanlarımıza yardımcı olmanız gerekecektir.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[44,65 Mb]
Nemo-s-Reef.apk




World at Armsf Apk indir

Gameloft imzasını taşıyan World at Arms oyunuyla askeri taktikler geliştirirek düşmanlarınızı yok etmeniz gerek. Çevrimiçi aynı zamanda çevrimdışı oyun moduyla gerçek rakiplerinizle savaşacabileceğiniz şekilde cihaza karşıda mücadele edebilirsiniz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[35,21 Mb]
World-at-Arms.apk




Jungle Heat Apk indir

Jungle Heat, vahşi orman içinde kendi şehrinizi inşa ederek askeri üs yapmanız ve birbirlerinden çetin savaşlar gerçekleştireceğiniz muhteşem bir askeri strateji oyunudur.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[47,98 Mb]
Jungle-Heat.apk




Clash of Lords 2 Apk indir

Clash of Lords 2 Android cihazlarda oynamak üzere oluşturulmuş can alıcı bir savaş oyunudur. oyun ilk bakışta Clash of Clans'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Aslına bakarsanız aynı tema üzerine kurulu olduklarını söylemek hata olmaz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[77,8 Mb]
Clash-of-Lords-2.apk




Castle Clash Apk indir

Kendine en çok bağımlılık oluşturan oyunlardan biri olan Castle Clash oyununda kendi şanınızı oluşturabilmeniz için bu heyecan verici savaşta hızlı kararlar alıp yerinde stratejiler uygulayıp hızlı davranmanız gerekmektedir. Efsanevi karakterleri ve kahramanlarıyla tam bir savaş oyunu olan Castle Clash’ta birinci olmak ve dünyanın en iyi savaş efendisi olabilmeniz için savaşmanız gerekmektedir.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[20,67 Mb]
Castle-Clash.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
The Mummy İndir – PC + Mumya Oyunu
[/FONT]

[FONT=&quot]
The Mummy İndir – PC + Mumya OyunuThe Mummy, mumya film serisini izleyenler mutlak The Mummy oyununuda oynamalılar gerçi grafiği düşük boyutu ufak olsada
The Mummy mumya oyunu ile maziyi tekrardan yaşayıp macera dolu bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz
sitemizde film seriside bulunuyor izlemek isteyenlerede önerilir.
Kurulum: Rardan çıkarıp sarı ikonlu winrara tıklayın oyunu c diski veya d diskini seçip next basın ardından işlem bitince oyunu setuptan kurun.Minimum:
Sistem Gereksinimi:
şlemci: 1.4 Ghz
Ram: 256 Mb
Video Belleği: 32 Mb
Windows Xp.7.Vista

————————————————————-Boyut:170-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
————————————————————–The Mummy(((Alternatif)))The Mummy(((Alternatif)))The Mummy(((Alternatif)))The Mummy

The Mummy İndir – PC + Mumya Oyunu

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst