gittigidiyor

İOS Android sistemindeki Oyun versionları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android Oyun Nasıl Yüklenir? APK Dosyası Nedir?

Android APK Dosyası Nedir?

APK dosyası genelde oyun ve uygulama yazılımlarını barındıran bir dosya sistemidir. APK’yı indirerek istediğiniz programı Google Play’e bağlı kalmaksızın herhangi bir siteden o oyunu veya uygulamayı indirip kurabilirsiniz. Bu dosya türlerini yüklemek için internete bağlanmanıza bile gerek yok.
android-apk-oyun-indir.jpg

APK Dosyalarını Bilgisayardan Nasıl Yükleyebilirim?

APK dosyalarını indirebileceğiniz bir çok site bulunmakta. Bu sitelerin içinde maalesef virüs barındıran sitelerde mevcut. Bu yüzden APK dosyası indirirken indirmek istediğiniz sitenin güvenilir olup olmadığını anlamanız gerekiyor, aksi halde telefonunuza virüslerin bulaşması kaçınılmazdır. Genellikle APK dosyalarını XDA gibi sitelerden indirmek daha çok tercih ediliyor.
Yükleme Talimatları;

İlk adım APK dosyasını bilgisayarınıza indirin. Daha sonra telefonunuza herhangi bir şey yüklemeden önce telefonunuza dosyanın erişimini açmalısınız. Dosya erişimini açmak için ; Menü > Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen kaynakları Google Play dışından uygulama yüklemenize izin vermek için işaretleyiniz. Bunun yanı sıra “ES File Explorer” gibi Android’inize bilgisayarınızdan yüklediğiniz dosyaları kolay bulabilmenizi sağlayan bir uygulamada yüklemeniz gerekiyor.
Cihazını bilgisayarınıza bağlayın. Karşınıza çıkan seçeneklerden “Medya oynatıcısı için bağla” seçeneğini seçin. Sonrada kolayca telefonunuzu bilgisayarınızda bulduktan sonra APK dosyasını sürükleyerek Android’inizde istediğiniz bir klasöre bırakın.
Eklediğiniz dosyayı önceden kurmuş olduğumuz “ES File Explorer” adlı uygulamayı kullanarak bulabilirsiniz. APK dosyasını bulup tıklayın ve yükleyin. İşte bu kadar kolay.
APK Dosyalarını Telefonumdan Nasıl Yükleyebilirim?

APK dosya yüklemenin 2. yolu olarak APK dosyalarını telefonunuz üzerindeki tarayıcı üzerinden de yükleyebilirsiniz. Tarayıcınızı açın ve yüklemek istediğiniz APK dosyasını seçin. Ekranın üstünde kutucuk göreceksiniz. İşlem tamamlandığında “İndirilenler” dosyasını açın ve .apk uzantılı dosyaya tıklayın. Tıklayınca kurulumu başlatmış olacaksınız ve kurulum bittiğinde uygulamanız kullanılabilir halde olacak. Bir diğer yolumuzda en az diğeri kadar kolay
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Play Games için hazırlanan oyun revizyonu Gamer ID tanıtıldı. Peki, Google Gamer ID ne işe yarıyor? İşte Android oyunlarındaki yeni oyuncu sistemi.


google-play-games-1453725491.jpg
Android, Google Play Games platformuna getirdiği yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Google, Android oyunları için Google+ zorunluluğunu kaldırmıştı.
Android oyuncuları için bugün Gamer ID adı verilen bir sistem duyuruldu. Google Play Games platformunda kullanılacak olan bu sistem sayesinde oyuncular kendi ID'lerini oluşturabilecek.
Google Gamer ID sistemi sayesinde oyuncular; Xbox Live ve PSN'ebenzer olarak kendi kullanıcı adlarını ve avatarlarını oluşturabilecekler.
gplay_avatarslaunch_v01_r09-1455884869.png

Dünya genelinde uygulamaya geçmesi beklenen sistemin, önümüzdeki günlerden itibaren kullanıcılarla buluşması bekleniyor.
Google+ hesaplarının gereksinimin kaldırılması, kullanıcıların oyun kimliklerinin sadece standart Google e-posta hesabına bağlı olmalarına neden olacak.
Böylece oyun etkinlikleri özel olarak ayarlanabilecek, kullanıcılar Gamer ID'leri yardımıyla doğrudan birbirlerini bulabilecekler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Call of Duty® Heroes v1.1.0 Android APK+DATA Son Versiyon Full indir[/h]


[h=3]Son Popular Android APK Oyunların En Kralı Buradan Yükleyin Bedava[/h]Baz özelleştirin ve birinci şahıs kıyıcı topçu gibi tamamen kontrol kahramanlar ve epik Killstreaks, sahip şiddetli savaşlarda düşmanlarına hakim elit güçleri eğitmek.


Küçük bir karakol elinize alın ve bir aşılmaz üssü haline kurmak. Sonra düşmanlarına karşı saldırılar başlattı, saldırıya gidin. Böyle Fiyat, Sabun ve Harper gibi kahramanların doğrudan kontrol, oyun değişen Killstreaks ile wreaking tahribat alın. Oyun ödüller için yarışan, arkadaşlarınızla ölümcül ittifaklar oluşturma.
[h=4]Özellikler:[/h]Call of Duty 4 de dahil olmak üzere, kontrol altına almak ve Call of Duty franchise ikonik kahramanlar kadar seviyesi: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops II, ve daha fazlası. Her kahraman kendi ilerleme sistemi ve benzersiz Killstreaks sahiptir.
Tren ve Juggernauts, Dragonfires ve pençeleri gibi Call of Duty, doğrudan birimleri kullanarak ordu uzmanım.
Bu tür rakipler harap drone grev, İHA, bakım paketi ve kıyıcı topçusu gibi Killstreaks ortaya çıkarın.
Yapı ve nöbetçi silahlar, Guardians, SAM kuleleri, obüs, mayınlar ile bir kale içine tabanı yükseltme ve 30 diğer yükseltilebilir yapılar.
Saldırganlara karşı temel savun ve üç eşsiz modları hücumda gidin: PvP, Kampanya ve Survival
, Ittifaklar oluşturmak asker bağış ve düşmanlarına hakim arkadaşlarınızla takım.
Not: Bir internet bağlantısı bu oyunu oynamak için gereklidir.
[h=4]Gerekli Android O / S: 2.3.3[/h]

[h=4]APK+DATA FULL İNDİR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst