gittigidiyor

İOS Android Tatil Yeri arama ve Planlama Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1448565801_jolly-tur.jpg

Jolly Tur Apk indir

Uygulamanın Amacı: iş temposundan yorulanların tatil yapmaya ihtiyacı olan arkadaşların yardımına koşan bu uygulama ile bütçenize en uygun tatil yerlerini bulabilir ve tatilinizi planlayabilirsiniz. Tatil yerlerindeki gezilecek yerleri,yemek yeme yerlerini en iyi şekilde değerlendiren ve yorumlayan bu uygulama ile tüm tatiliniz boyunca rehber olarak faydalanabilirsiniz.

Uygulama Nasıl Kullanılır: Tatil yeri hakkında bilgiler alabilir,değişik kullanıcıların yorumlarını okuyarak tatil yeri ile ilgili fikirler edinebilirsiniz.

Gerekli Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri

Uygulamanın Sürümü: 1.0

Yapımcı Şirket: Jolly Tur



1448565799_jolly-tur-1.jpg
1448565724_jolly-tur-2.jpg
eset_antivirus.png


DOSYALAR



Boyut: 5,4 Mb
Jolly-Tur.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst