gittigidiyor

İOS Android Telefon ve Tabletlerde 4.5G Hız Testi Yapma Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

4.5G Hız Testi Apk indir
Dünya hızlı bir biçimde dönüşüyor. Ulaşım alanındaki hızdan sonra iletişim alanındaki kazanılan hız izleyenlere parmak ısırtmaktadır. Bu hıza uymak, dünyanın hızına ayak uydurmaktır. Uyamayanlar ise geçmiş çağların hızıyla yerlerinde saymaya devam etmekteler.

4,5G Hız kendisine ayak uyduracak insanlar aramaktadır. Bu hızla birlikte iletişim dünyası içinde kendisine yer bulmak isteyenler için yeni bir hizmet var: 4.5G Hız Testi apk indir.

Yaşadıkları çağın hızına ayak uydurmak isteyenler, iletişim dünyasının bu hızı içinde hareket yeteneklerini arttırmak zorundadırlar. Video ya da film izlemek ya da indirmek isteyenler için bu hızın anlamı çok büyüktür. Kim ister, izlediği videoda kesintiler olmasını? Kim ister filmi indirmeye çalışırken işlem uzadıkça insana yaşattığı bıkkınlığı ve sıkıntıyı? Kim işinin yarıda kalmasını?

Artık bu hız içinde yaşamak, iletişim dünyasında herkesten öne geçmek isteyenlerin tek sıkıntısı 4,5G hızın sabit olup olmadığıydı. İşte size test imkânı çıktı; sitemizden 4,5G Hız Testini apk ile rahatça indirme şansına sahipsiniz. Yapacağınız tek şey sitemizi ziyaret ederek 4,5G Hız Testini rahatlıkla telefonunuza indirebilirsiniz.

Şimdi gelin, sitemizden indirerek bir tıkla 4,5G Hız Testini indirip 4,5G hızınızı test edin. Telefonunuzdaki iletişim etkinliklerinin yarıda kalmasını ya da kesilmesini istemiyorsunuz elbette. O zaman etkili sonuç ve çözüm için sizleri sitemize mutlaka bekliyoruz. Gel ve 4.5G Hız Testi apk indir artık.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
[2,58 Mb]
4-5G-Hiz-Testi.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst