gittigidiyor

İOS Android Telefonlarda Duvar Kağıdını Otomatik Değiştiren Uygulamalar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg

1463082168_android-telefonlarda-duvar-kagidini-otomatik-degistiren-uygulamalar.png

Android Telefonlarda Duvar Kağıdını Otomatik Değiştiren Uygulamalar
Akıllı cep telefonları insanların ilgi ve isteklerini karşılamada son derece verimli hizmetler sunmakta. Eskiden sadece iletişim kurmak amaçlı kullanılan cep telefonları akıllı telefon modellerine geçilmesi ile hayatın her alanında yardımcı birer kaynak haline geldi. Üretilen ve sunulan uygulamalar ve özellikler bu kapsamda epey değerli.

Android telefonlar için güzel özelliklerden bir tanesi duvar kağıdı ve ekran resmi olarak düşünebiliriz. Bazen sevdiğimiz insanların fotoğrafını bazen çok sevdiğimiz bir manzara resmini bazen de kuşumuzun köpeğimizin fotoğrafını ekrana koymak ve tuş kilidini açınca direkt olarak o fotoğrafı görmek isteriz.

Tüm bu istekleri android telefonlar karşılar. Fakat sürekli aynı fotoğrafların veya duvar kağıdının ekranda durmasını istemeyen insanlar için android duvar kağıdını otomatik olarak değiştirmek konusuna kısaca bir değineceğim. Kapsamında bulunan duvar kağıtlarını belirli zaman aralıklarla ekrana yansıtan uygulamalar bu isteği karşılama yeterli olacaktır. Sitemizde mevcut olan wallpaper changer gibi uygulamalar ile telefon ekranınızın otomatik olarak değişmesini sağlayabilirsiniz.

android-logo-1.jpg


DOSYALAR




Sitemizden wallpaper changer, premium wallpapers hd ve duvar kağıtları hd adlı uygulamaları android telefonunuza yükleyerek kendi belirleyeceğiniz saat ya da dakika aralıklarıyla ekran duvar kağıdınızın kendiliğinden otomatik olarak değişmesini sağlayabilirsiniz.
Birden çok ekran duvar kağıdı bünyesinden bulunduran bu uygulamalar ile hem farklı ekran resmi seçebilir hem de otomatik olarak duvar kağıdı değiştirme işlemini yerine getirebilirsiniz.

DOSYALAR







android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst