gittigidiyor

İOS Android Telefonların Hızlanmasını Sağlayan ve Kasmasını Önleyen Uygulamalar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg
Android Telefonların Hızlanmasını Sağlayan ve Kasmasını Önleyen Uygulamalar
Günümüzde birçok insan telefon ihtiyacı duymak da ve birçok insan bu ihtiyaçtan kaynaklanan özgüyle bu telefonları kullanmaktadır. Günümüz de kullanılan bu telefonlar tuşlu ve dokunmatik olmak üzere iki grupta kullanılmaktadır. Tuşlu telefonlar biraz daha önceden yani geçmişten kalma telefonlar olarak günümüz de yerini almıştır. Bu zamanlar da en çok kullanılan telefon android işletim sistemine ait olan ve adını da buradan almakla oluşan android telefonlar kullanılmaktadır.

Android telefonlar ayrı ayrı işletim sistemine sahiptir. Bu ayrı ayrı işletim sistemine sahip olan android telefonlar da çeşitli uygulamalar kullanılmaktadır. Kullanılan bu uygulamalar insanların ihtiyaçlarına göre belli internet sitelerinden indirilmektedir. Böylece bu uygulamalar sayesinde insanlar ihtiyaçlarını ve halledilmesi gereken işleri halletmektedirler. Kullanılan android uygulamaları insanlara çok ama çok kolaylık sağlamıştır.

Android telefona yükleyeceğiniz uygulamalar telefon belleği kadar uygulama yükleme şansınız vardır. Birçok android telefonlar da ihtiyaç duyulan uygulamalar yüklendiğin de gereksiz uygulamalar da yüklendiğin de telefon belleği dolmaktadır. Dolan telefon belleği site az depolama alanı şeklinde bildirim bölümün de uyarı vermeye başlamaktadır.

Bu uyarıdan sonra insanların kullandığı telefonlar da kasılmalar geç uygulamalara girme ve telefonun kendiliğinden açılma kapanma gibi birçok sorunları ortaya çıkar. İnsanlar telefonlarına uygulama yüklerler ve yüklendikten sonra uygulamaya giriş yapıldıktan yaparlar. Uygulama da işlerini hallettikten sonra direk uygulamadan çıkış yaparlar. Bu insanlar için kolay bir yoldur ve çoğu android telefon kullanan insanlar bu yolu kullanırlar. Uygulamadan direk olarak giriş yapıldıktan sonra sonra direk olarak ana menüye gelerek çıkış yapıldığın da oyunun belleğin de kalan ve yapılan işlemler silinmemektedir. Böyle olunca da telefon da kasılmalar uyarılar ve açılıp kapanmalar meydana gelmektedir. Bu sorun hep insanlara anlatılmış ve insanların da telefonlarında ön belleği silmeyi unutmamaları bildirilmiştir.

Toplum da onca android telefonu kasılmalar yapmakta ve insanlar bunlardan rahatsız olur bazı kişilerin psikolojisi bozulup bu olay telefonu duvarlara sarmaya ve parçalamaya kadar gitmektedir. Peki böyle bir sorunun çözümü var mıdır? Sorusuna yanıtlarımız elbette vardır demek olacaktır. Telefonların böyle kasılma ve takılmalarına karşı günümüzde kullanıcılar tarafından uygulamalar yapılmıştır ve bu uygulamaların telefonları rahatlatacağı uygulama hazırlayanlar tarafından kullanıcılara bildirilmektedir.

Android Telefonların Hızlanmasını Sağlayan ve Kasmasını Önleyen Uygulamalar


1-HTC Boost+ Apk indir

Gereksiz verileri silmenize ve belleği boşaltmanıza olanak tanıyarak telefonunuzun rahatlamasına ve depolama kapasitesinden tasarruf etmenize olanak tanıyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
[5,01 Mb]
Boost.apk




2-CCleaner Apk indir

Bu uygulama telefonun gereksiz uygulamalarını ve önbelleği temizlemek de telefonunuzun rahatlamasını ve takılmalarını önlemektedir.
[h=1]DOSYALAR[/h]
[2,56 Mb]
CCleaner.apk




3-Power Clean Apk indir

Cihazınızın ara belleğinde ve geçici klasörlerinde tutulan tüm gereksiz dosyaları tek seferde silebilen Power Clean, tarayıcı geçmişi ve pano verileri gibi kapsamlı temizlikler yapmanıza da imkan tanıyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
[3 Mb]
Power-Clean.apk





4-Greenify Apk indir

Greenify üzerinden seçtiğiniz uygulamalar, telefonunuzun ekranını kilitlediğiniz andan itibaren otomatik olarak kapatılarak gereksiz enerji ve ram kullanımının önüne geçilir.Bu uygulama ile RAM arttırma şansınız vardır.
[h=1]DOSYALAR[/h]
[3,43 Mb]
Greenify.apk




4-Profesyonel telefon soğutucu Apk indir

CPU kullanımını azaltmak ve telefon sıcaklığını düşürmek için fazla kaynak tüketen uygulamaları algılayarak kapatan profesyonel sıcaklık izleme ve denetim uygulaması.
[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst