gittigidiyor

İOS Android Telefonum Kasıyor-Donuyor-Takılıyor Sorununun Çözüm

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images.jpg

Android Telefonum Kasıyor,Donuyor,Takılıyor Sorununun Çözümü
Kullandığımız cihazlar zaman içinde yüklediğimiz uygulamalardan dolayı donmaya, yavaş çalışmaya başlar. Android cihazınızı donma, yavaşlama, taklama gibi durumlardan kurtarmak için 4 yöntem bulunmaktadır.

1- Dolu Hafızaları Temizleyin
SD kartınız % 80 gibi doluluk seviyesine ulaşınca telefonunuz donmaya başlar. SD kartınızı temizleyen uygulamalardan biriside SD cleaner uygulamasıdır.

2-Arka Planda Çalışan uygulamalar
Gün içinde bir çok uygulama açılır ve kapatılır ama çoğu uygulama arka planda çalışmaya devam ederler. Arka planda çalışan bu uygulamaları sonlandırmazsanız telefonunuzu yavaşlatmaya başlayacak ve daha fazla pil tüketecektir.

3-Pili Fazla tüketen Uygulamalar
Arkadaşlar bazı uygulamalar ve oyunlar pilinizi aşırı tüketir. Hangi uygulama ve oyunun pilinizi çok tüketiyor bakmak isterseniz Wakelock Detector bu işi çok iyi yapıyor. Çok pil tüketen uygulamaları tercih etmemeye çalışın.

4- Sildiğiniz Uygulamaların Kalıntılarından kurtulun
Uygulamaları kurup sildiğinizde O uygulamaya ait kalıntılar kalır. Bu kalıntılardan kurtulmak için App cache cleaner uygulaması çok işinize yarayacak.
images
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst