gittigidiyor

İOS Android Wifi Güçlendirici Uygulaması Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1405623639_wifi-guclendirici.jpg

Android Wifi Güçlendirici Uygulaması Apk indir
İnternet bağlantısı her ev için gerekli bir durum olmaktadır. Gidilen cafelerde bile wifi bağlantısı sorulmakta ve verilen şifre ile internete bağlanılabilmektedir. Çok yakında bulunmayan internet bağlantılarında wifi sinyallerini çok yüksek olmamaktadır. Uygulama yöneticileri bu durumun da çözüm yolunu bulmakta gecikmemişlerdir. Wifi güçlendirici apk indir uygulama sayesinde wifi sinyalleri daha yüksek dalgalar halinde telefona iletilmektedir. İndirmek istediğiniz dosyalar ya da uygulamalar varsa wifi güçlendiricinin aldığı yüksek internet bağlantısı ile çok saha kısa sürede indirilebilecektir. Telefonunuza indirebileceğiniz bu uygulama en az yüzde kırklarda bir oran ile sinyal gücünüzü artırmaktadır. Ücretsiz olarak indirilebilmesi uygulamayı daha da çekici kılmaktadır.

Wifi güçlendirici dünya üzerinde çoğu kullanıcı tarafından bilinmekte ve kullanılmaktadır. İnsanların beğenisini kazanan uygulama sahiplerine yüksek kazançlar getirmektedir. Uygulama indirildiğinde normal düzeyde olan internet hızı çok daha ileri seviyelere çıkabilmektedir.Mevcut internetin durumuna göre artış oranı değişen bu uygulama 10000 ve üzeri indirme listesine girmiştir. Türkiye deki çoğu akıllı telefon kullanıcısı tarafından kullanılmakta olan uygulama bir çok yararlı işe imza atmaktadır.

Wifi güçlendirici uygulaması kolaylıkla indirilebilmektedir. Çocukların bile kullanabildiği bu uygulama siz kullanıcılar tarafından da anlaşılabilecektir. Uygulama sahipleri her şeyi düşünmüş ve bu düşündükleri ölçüde uygulamayı geliştirmişlerdir. Git gide daha çok kişiye ulaşan uygulama ile sizler de tanışmalısınız. Bu sayede bağlantınız yavaş olsa bile siz dilediğiniz hızda internette gezinebileceksiniz.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[898,05 Kb]
Wifi-guclendirici.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst