gittigidiyor

İOS Android'i Rahatlatan 5 Uygulama

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android telefon ya da tabletinizin performansından memnun değil misiniz? İşte Android telefon ya da tableti olan kullanıcıların işine yarayacak 5 başarılı uygulama.


00-android-isinize-yarayacak-uygulamalar-1450017622.jpg
Akıllı telefon ve tablet kullanıcılarından çoğunlukla Androidkullanıcılarının performans sorunları yaşadığı biliniyor. Özellikle giriş seviye cihazlardaki depolamadan, işlemci performansına kadar pek çok etken, Android telefon ve tablet kullanıcılarını, kullandıkları cihazlardan soğutmakta.
İşinize yarayacak 5 başarılı Android uygulaması

Peki, Android telefon ve tabletlerin performansını arttırmak için kullanabileceğimiz başarılı uygulamalar yok mu? diye soruyorsanız, doğru yerde olduğunuzu bilmenizi isteriz. Bu yazımızda, Androidcihazlarınişlemci ısısından pil performansına, pek çok sorununu çözecek uygulamaları, sizler için sıralıyoruz. İşte Android telefon ve tabletlerirahatlatacak 5 uygulama.
Power Clean

Android telefon ve tabletinizdeki gereksiz dosya ve verileri temizleyebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan Power Clean, küçük boyutu işe giriş seviye cihazlarda bile sorunsuz kullanılabiliyor.
01.png

:: Power Clean uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Avast Battery Saver

Android için en iyi pil tasarrufu uygulamalarından biri oolan Avast Battery Saver ile akıllı telefon ya da tabletinin pil performansından şikayetçi olan kullanıcılar, sorunlarını büyük oranda çözebilirler.
02.png

:: Avast Battery Saver uygulamasını indir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mavi Işık Filtresi

Esasında geceleri akıllı telefonunuzun gözünüzü yormaması için geliştirilen fakat başka bir işlevi de olan Mavi Işık Filtresi, ekran ışığını kısması nedeniyle pil ömrünü büyük oranda arttırabiliyor.
05.png

:: Mavi Işık Filtresi uygulamasını indir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst