gittigidiyor

İOS Apple Music Hakkında Her Şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android platformunda yer alan Apple Music uygulaması yeni özellikler ile güncellendi. Apple Music bu güncelleme ile Android'in tüm nimetlerinden yararlanıyor.

apple-music-android-1447180162.jpg


Apple, çevrimiçi müzik platformuna Apple Music uygulaması ile geçtiğimiz yıl giriş yapmıştı. Uzun bir süreden sonra Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan Apple Music; Apple'ın cihazları başta olmak üzere iOS, Android, Windows ve Mac tabanlı işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

Apple Music için Google Play Store'da uygulama yayınlayan Apple, uygulamasına yeni özellikler kazandırmak için dün bir güncelleme yayınladı. Android için Apple Music uygulamasına gelen güncelleme ile işletim sisteminin tüm nimetlerinden yararlanılıyor.

Android kullanıcılarının olmazsa olmaz "Widget" özelliğini artık AppleMusic de destekliyor. Apple Music Widget ile ana ekran üzerinden müzik kontrollerine ulaşabilirsiniz. Müzik değiştirme ve müzik görüntüleme özelliğini barındıran bu Widget'ın iOS'e gelmeyecek olması, iOSkullanıcıları için kötü bir durum.

apple-music.jpg


Apple Music güncellemesi ile ayrıca uygulamada yaşanan sorunlar da düzeliyor. Eğer Apple Music'i Android'de 3 ay boyunca ücretsiz olarak denemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Android için Apple Music uygulaması indir
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Geçtiğimiz ay Tidal’da yerini alan Kayne West’in yeni albümü, şimdi de diğer önemli müzik servislerinde yerini aldı…
google-play-music-ocg.jpg

Amerika Birleşik Devletleri, müzik açısından da oldukça büyük bir sektöre ev sahipliği yaparken, bu ülkeden çıkan bir çok şarkıcı ve müzisyen de dünya genelinde milyonlarca satış rakamına ulaşan albümlere imza atıyorlar.
kanye.jpg


Bu şarkıcılardan bir tanesi de Kanye West olurken, bu şarkıcının da sunduğu albümler ve bu albümlerde yer alan şarkılar, tüm dünyada büyük beğeni ile dinleniyor.
Kanye West geçtiğimiz ay yeni albümü olarak Life of Pablo’yu yayınlamıştı. Bu yeni albüm müzik servisi olarak sadece Jay Z’nin Tidal’ında yer almış ve Kanye West, 16 Şubat tarihinde Twitter üzerinden bir bilgi paylaşmış ve albümünün Apple üzerinden sunulmayacağının ve sadece Tidal üzerinden dinlenebileceğini belirtmişti.
Ancak görülen o ki, Kanye West her ne kadar bu kararı geçtiğimiz ay almış olsa da ticari kaygılardan dolayı bu kararından vazgeçmiş gibi görünüyor. Life of Pablo sadece Apple Music’de değil ayrıca Spotify ve Google Play Music üzerinden de dinlenebiliyor.
Ayrıca şunu da belirtelim, bir süredir Güney Kore devi Samsung’un Tidal’ı satın alabilmek için çalışmalar içerisinde olduğu bilgisi geliyor. Ayrıca Tidal’ın peşinde sadece Samsung değil, teknoloji dünyasının diğer bazı devlerinin de olduğu iddia ediliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Apple Music'e iOS 10 Gazı![/h] [h=2]Spotify ile ciddi bir rekabet içerisinde olan Apple, Apple Müzik servisini ciddi bir değişiklikten geçirecek.[/h]
apple-music-e-ios-10-gazi.jpg
Apple Music servisi konusunda piyasadaki mevcut uygulamalar ile rekabet edebilmek adına uygulamalarını Android işletim sistemlerine de açarken konu ile ilgili gelen son bilgilerde yeniliklerin devam edeceği öğrenildi. Müzik sektöründe birinci sırada yer almak ve bu sektördeki pastadan en büyük paya sahip olmak isteyen Apple'ın bu konuda çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken iOS işletim sistemi ile birlikte Apple Müzik de büyük bir güncellemeler geçecek
9to5Mac’ten Mark Gurman‘ın paylaştığı bilgilere göre artık renkli bir ara yüz uygulamada olmayacak. Daha çok siyah ve beyaz renklerin hâkimiyetinde olacak uygulama böylece daha iyi bir performans sunabilecek. Şarkılardan ziyade albüm kapaklarının ön plana çıkartılacağı Apple Müzik ayrıca özel müzik sunumları ile kullanıcılara farklı bir müzik uygulaması deneyimi sunacak.
Kişilerin dinlediği ve beğendiği müziklere göre yeni müzik önerilerini sunacak Apple Müzik bu konuda iyileştirmeler yapacak. Özellikle şu anda kullanımda olan özellik çok farklı ve alakasız önerileri ile kullanıcılar tarafından eleştiriliyordu. Yeni sürümde bu hatayı düzeltmek isteyen Apple kullanıcıların zevklerine uygun, tutarlı müzik önerileri ile uygulamanın daha iyi bir şekilde kullanılmasına amaçlıyor.
Ayrıca Apple Müzik için gündemde yer alan iddialar arasında iPhone 6S ile birlikte kullanılmaya başlanan 3D Touch özelliğinin de Apple müzik tarafından destekleneceği belirtildi.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Play Music ve Youtube Red 4 Ay Ücretsiz![/h][h=2]Google tarafından yapılan son açıklamada Google Play müzik ve YouTube Red için dört aylık ücretsiz deneme hakkının sağlanacağı belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-play-music-ve-youtube-red-4-ay-ucretsiz.jpg
Google tarafından ücretli bir şekilde kullanıcılara sunulan Google Play Music limitsiz versiyonu ve YouTube Red versiyonunun yeni abone olan kişilere dört ay boyunca ücretsiz bir şekilde sunulacağı açıklandı. Bu konuda özellikle yeni üyelerin kapsam altına alınması kişilerin ücretsiz bir şekilde servisleri denemesini sağlayacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamada pek çok kişinin üyelikleri üzerinden bu servislerden yararlanmaya çalıştığı görülürken yapılan açıklamalarda kişilerin 4 ay boyunca herhangi bir ek ücret ya da hiçbir şekilde ödeme yapmadan servislerden sınırsız bir şekilde yararlanabileceği belirtildi.
Reklamsız Keyif
Normalde 40 dolar gibi oldukça yüksek bir ücretin ödenmesi gerekirken kampanya dahilinde kişiler bedelsiz bir şekilde bu yeni servisleri ve özellikleri deneyebilecek. Servislerin ücretli üyelik türlerinde en önemli sağlanan avantaj herhangi bir reklam gösteriminin olmaması. Google Play müzik üzerinden müzik dinlemek isteyen kişiler ya da YouTube RED ayrıcalığı ile video izlemek isteyen kişiler herhangi bir reklam görüntülemeden sadece video ve müzik deneyimi yaşayabilecek.
Ücretsiz versiyonlarda şu anda kullanımda olduğu gibi kişilerin müzikler ya da videolar öncesi reklamları izlemesi gerekiyor ve belli bir süre boyunca reklamların kapatılması da mümkün değil.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst