gittigidiyor

İOS Apple Music Kullanım Oranları Açıklandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple'ın çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music'in kullanım oranları şirketin CEO'su Tim Cook tarafından açıklandı. Apple Music, Spotify'ı yakalıyor!

apple-music-turkiye.jpg
Apple’ın30 Haziran’da kullanıma açtığı müzik servisinin 90 günlük ücretsiz deneme süresi sona erdi. Tim Cook, Apple Music’e ilişkin bazı raporlarıkamuoyuyla paylaştı.
Apple Music kullanım oranları

Bireysel ve Aile olmak üzere iki farklı paketi bulunan Apple Music, 8.5 milyon ücretsiz ve 6.5 milyon ücretliolmak üzere toplam 15 milyonkullanıcıya ulaştı. Bireysel paket 9.99 dolar, Aile paketi ise 14.99 dolaraylık ücrete sahip.
Türkiye'de hala yok!

Müzik yayıncılarıyla henüz anlaşılamadığı için Türkiye’de henüz Apple Music kullanılamıyor. Apple ise herhangi bir zaman belirtmiyor.
apple-music.png

Apple Music’in en büyük rakibi olan Spotify’ın ücretli abone sayısı 20 milyon. Toplamda ise 75 milyon abonesiolan Spotify’ın aylık abonelikfiyatı 9.99 dolar. Apple Music kullanıcılarının hızlı artış gösterdiğini söyleyenApple Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue, Ağustos ayından bu yana 4 milyon kullanıcının Apple Music’e geçiş yaptığını belirtti. Çok fazla eleştiriye maruz kalan Apple Music’in ilerlemesinden Apple memnungörünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst