gittigidiyor

İOS Asus Android 6.0'ı Ne Zaman Hangi Modellere Dağıtacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
asus-android-6-0-i-ne-zaman-hangi-modellere-dagitacak-705x290.jpg
Bir süre önce Android 6.0 güncellemesi alacak Asus modellerini biliyorduk. Şimdi bu güncellemenin hangi tarihler arasında sunulacağını da biliyoruz.
Mobil cihaz sektörünün son dönemlerde yükselen, başarılı firmalarından olan Asus, geçtiğimiz Kasım ayında Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazlarını açıklmıştı.

Fakat buna karşın Asus cephesinden güncellemelerin telefonlara ne zaman dağıtılacağına dair bir tarih belirtilmemişti. Şimdi ise Asus, cihazlarına ne zaman Marshmallow güncellemesini sunacağını biraz üstü kapalı da olsa açıklamış durumda.

zenfone-1.jpg


Asus'tan yapılan açıklamaya göre Marshmallow güncellemesi bu yılın ikinci çeyreğinde cihazlara dağıtılmaya başlanacak ve yine ikinci çeyreğin sonuna kadar güncelleme dağıtılması işlemi bitecek.

Yani şunu diyebiliriz, aşağıdaki Asus modellerinden herhangi birine sahip iseniz Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Nisan - Haziran ayları arasında cihazınıza gelmiş olacak.

-ZenFone Max ZC550KL,
-ZenFone Zoom ZX551ML.
-PadFone S PF500KL,
-ZenFone Selfie ZD551KL,
-ZenFone 2 ZE550ML
-ZenFone 2 ZE551ML
-ZenFone 2 Deluxe ZE551ML
-ZenFone 2 Deluxe Special Edition ZE551ML
-ZenFone 2 Laser ZE500KG
-ZenFone 2 Laser ZE500KL
-ZenFone 2 Laser ZE550KL
-ZenFone 2 Laser ZE551KL
-ZenFone 2 Laser ZE600KL
-ZenFone 2 Laser ZE601KL

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst