gittigidiyor

İOS Bilgisayarınızı Uzaktan Kontrol Etmenize Olanak Sunan Android Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-ic-sayfa.jpg


Android uygulamalarıyla, telefonunuz üzerinden bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmeniz mümkün olacak.



Telefon ve bilgisayarı aynı anda kontrol etmek isteyen okuyucularımız için hazırladığımız bu haberde, iki cihazı da kontrol etmenizi sağlayacak en iyi uygulamaları tanıttık.

Remote Control Collection

Remote-Control-Collection-w782.png


Bu uygulama sayesinde telefonunuzu, eşleştirdiğiniz bilgisayarın mouse'u, klavyesi veya ekranıolarak ayarlayabilirsiniz. Oldukça popüler ve kullanışlı olan uygulama, kablosuz klavye ve mouse işlevi görmekten çok daha fazlasını yapabilme kapasitesine sahip. Bu uygulamayı kullanarak bilgisayarınızda bulunan dosyaları düzenleyebilir, sunumları ayarlayabilir, müzik veya videoları kontrol edebilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça basit ancak Remote Control Collection'ı indirmek için uygulamayı bilgisayarınıza da indirmeniz gerekiyor.

Bilgisayar uygulaması için buradaki linki kullanabilirsiniz.

android-ic-sayfa.jpg


Remote Link (PC Remote)

Remote-Link-Screenshot-w782.png


ASUS'un geliştirmiş olduğu bu uygulama, tabii ki sadece ASUS tarafından üretilmiş olan bir cihaza sahip olduğunu takdirde çalışıyor. Akıllı telefon ve akıllı saat üzerinden bilgisayarınızı yönetmenizi sağlayan bu uygulama, aynı zamanda mükemmel bir dosya aktarım uygulaması.
USB 3.0 hızına sahipolan uygulama, telefonunuz ve bilgisayarınız arasındaki veri alışverişini mükemmel bir şekilde gerçekleştiriyor.

Chrome Remote Desktop

android-ic-sayfa.jpg


Chrome-Remote-Desktop-w782.png


Google tarafından geliştirilmiş olan bu uygulama, Chrome'un yüklü olduğu her bilgisayarda ve telefonda sorunsuz şekilde çalışıyor. Tek yapmanız gereken iki cihazdan da aynı Chrome hesabına giriş yapmak ve verilen PIN numarasını girmek. Uygulama, telefonunuzun ekranını bilgisayarın bir kısmı olarak kullanmanıza olanak sağlıyor ve telefonunuzu oynatarak ekranın çeşitli bölümlerini görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Chrome Remote Desktop'ın bir diğer özelliği de, daha iyi bir kullanım deneyimi sunması amacıyla bilgisayarla uyarlanmış olan klavyesi.
Unified Remote

Unified-Remote-w782.png


90'dan fazla programı bünyesinde barındıran bu uygulama sayesinde müzik dinlemekten dosya düzenlemeye, ekran görüntülemekten ağ şifrelemeye kadar her şeyi yapabilirsiniz. Windows, Ctrl, Shift, Alt, Fn ve bilgisayarlara has olan diğer tuş seçeneklerini de bulabileceğiniz bu uygulama, kendine has temalara bile sahip.

TeamViewer for Remote Control


TeamViewer-w782.png


Oldukça hızlı ve güvenli olan TeamViewer for Remote Control, cihazlar arasında dosya paylaşımı sağlıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek istiyorsanız TeamViewer'ın bilgisayar uygulamasına sahip olmanız gerekiyor. Uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra TeamViewer for Remote Control'e ID'yi ve şifrenizi girerek uygulamaları eşleyebilirsiniz.

TeamViewer'ı buradan indirebilirsiniz.

android-ic-sayfa.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst