gittigidiyor

İOS BlackBerry Priv Android 6.0'a Güncelleniyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
49
Puanları
0
Konum
Bursa
BlackBerry, Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu BlackBerry Priv için Android 6.0 güncellemesini kısa süre içerisinde dağıtıma sunacak. Detaylar haberimizde.

blackberry-priv-marshmallow.jpg


BlackBerry, uzun bir aranın ardından çeyrek gelirlerini artıran üst seviye akıllı telefonu BlackBerry Priv için Android 6.0 Marshmallowgüncellemesini henüz dağıtıma sunmuş değil.

.

Daha önceki raporlar 2016’nın birinci çeyrek dönemini işaret etmiş, ancak çeyrek bitmesine karşın henüz telefon için Android 6.0 güncellemesi henüz yayına alınmadı. Şirkete yakın kaynaklardan crackberry sitesi güncellemenin dağıtımına ilişkin yeni bir takvim duyurdu.

1452159535_blackberry-priv-android.jpg


BlackBerry Priv Android 6.0 Güncellemesi ne zaman?
BlackBerry cephesinden edinilen bilgilere göre BlackBerry Priv için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi nisan sonu ya da mayıs başında telefon sahipleriyle buluşacak. Başka bir ifadeyle kullanıcılar en kötü ihtimal güncellemeyi bir ay daha beklemek zorunda kalacak.



Android 6.0 güncellemesinin Blackberry Priv’e neler sunacağını ise kısa süre önce yayınlanan alt bölümdeki videodan göz atabilirsiniz. Son olarak telefonun ülkemizde 3.000 lira bandında satışta olduğunu hatırlatalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst