gittigidiyor

İOS Blackmart Alpha indir (Ücretsiz Apk indirme Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ANC_330_android.jpg

Ücretli Oyunları ve Uygulamaları Ücretsiz olarak indirme
Blackmart Alpha programı Google Play Store ile aynı işlevi görmektedir. Fakat tek bir farklı yanı Google Play Store’de paralı olarak paylaşılan uygulamalar,oyunlar,programlar Blackmart Alpha’da parasız olarak verilmektedir. Blackmart Alpha bir android developer aracılığıyla yazılmıştır. Google’ye ait olan bir program değildir. Bir diğer farklı yönü ise Google Play Store’den bir yazılım indirdiğinizde direk cep telefonunuza yükler apk’sını hafıza kartınıza yüklemez. Lakin Blackmart Alpha market hafıza kartında kendine özel bir klasör açarak indirdiğiniz bir oyunun ya da programın apksini ona yükler. Dilediğiniz vakit basıp yükleme şansını size sunuyor sonuç olarak.

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 237,23 Kb
blackmart-alpha-apk-indir.apk


Boyut: 2,39 Mb
blackmart_apk_indir.apk


Boyut: 2,4 Mb
blackmart_alpha_indir_.apk


Boyut: 3,18 Mb
black_mart.apk


Boyut: 3,18 Mb
Blackmart-v0.99.2.68B.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst