gittigidiyor

İOS BlueStacks Nasıl Kaldırılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]BlueStacks Nasıl Kaldırılır?[/h][h=2]BlueStacks'ı sisteminden kaldırmak isteyen kullanıcılar haberimizdeki adımları takip edebilir.[/h]
bluestacks-nasil-kaldirilir.jpg
BlueStacks Android işletim sistemi ile uyumlu uygulama ve oyunların bilgisayarlara kurularak kullanılabilmesini sağlamaktadır. Kişilerin telefon üzerinden yaptığı şekilde benzer bir kullanıma sahip BlueStacks özellikle oyunlar için kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. BlueStacks kullanımı sonrasında kişilerin programa ihtiyacı olmaması halinde sistemden BlueStacks kaldırılabilir.
Windows işletim sisteminde kişilerin BlueStacks programını kaldırabilmesi için ilk olarak program ekle ve kaldır bölümüne giriş yapılması gerekmektedir. Bu bölüme giriş için iki seçenek bulunmaktadır. Kişiler başlat menüsünden arama yaparak program ekle ve kaldır bölümüne erişim sağlayabileceği gibi diğer seçenekte denetim masası üzerinden kolay bir şekilde program ekle ve kaldır seçeneği kullanılabilir.
(Not bazı işletim sistemlerinde program ekle ve kaldır yerine program ve özellikleri yer almaktadır. )
Bu ekrana giriş yapıldıktan sonra ise BlueStacks listeden bulunmaktadır. Bu ekranın benzer bir görünümü ise şöyledir;
1(83).jpg

BlueStacks seçimi yapıldıktan sonra sağ tık yapılarak kaldır seçeneğinin tercih edilmesi yeterli olacaktır. Ekranda gelen ek bildirimlerin onaylanması ile BlueStacks silinecektir. BlueStacks App Player ve BlueStacks Notification Center ayrı ayrı kaldırılmalıdır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst