gittigidiyor

İOS Bulunduğunuz Bölgeye Ait Hava Tahmini ve Hava Radarı Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1450729443_hava-ve-radar.jpg

Hava ve Radar Apk indir
Android uygulamaların günümüzde yaygınlaşmasıyla tabletimiz, telefonumuz ve ya bilgisayarımız üzerinden apk indir komutuyla birçok yararlı uygulamaya ulaşılabilir. ''Apk oyun indir’’ uygulamalarıyla son derece zevkli oyunları telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Android sisteminin getirdiği kolaylıklardan bir tanesi de bu Hava & Radar apk uygulamasıdır. Hava & Radar apk uygulamasıyla artık hava durumunu çok rahat bir şekilde öğrenebileceksiniz. Kısmına giriş yaparak android işletim sistemli telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza indireceğiniz bu uygulama sayesinde havanın her hareketi güncel şekilde öğrenebileceksiniz. Havanın durumuna göre hareket eden çiftçiler, balıkçılar, pilotlar, denizciler vb meslek gruplara günlük değil saatlik olarak bu program sayesinde rüzgar, yağmur, güneş vb hava olaylarına daha sıkı ve net şekilde takip edebilecekler.

Bu hava durumlarına göre önlemlerini alarak can veya mal kayıplarının bile bu apk programı sayesinde önüne geçecekler. Programa göz attığımızda, sekiz günlük hava tahmini, saatlik tahminler, olası yağmur süre ve miktarları, rüzgar gücü ve ayarlanabilir rüzgar döngüsü, tahminler ve dünya çapındaki radar saatleri, kış sporlarıyla uğraşanlara kar kalınlıkları ve tahminleri hatta pist kar kalınlığı tahminleri, hava radar programı tarafından ayrılan geniş ayrıntılar toplumun her kesimindeki insanları ilgilendiren konularıyla herkesi kendine çekmektedir. Hava & Radar apk uygulaması güvenirlik ve doğru tahminleriyle kullanıcısının her zaman yüzünü güldürmeyi başarmıştır. Bu programın pil gücünden tasarruf sağlamak için akıllı gps özelliğiyle program kullanıcılarına sunduğu seçenektir.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 10,99 Mb
Hava-ve-Radar.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst