gittigidiyor

İOS CCleaner Apk indir (Android Hızlandırma Uygulaması)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1404675584_ccleaner.jpg

CCleaner Apk indir (Android Hızlandırma Uygulaması)
Akıllı telefon ve tablet için Optimizasyon ve ayrıca Temizleme Uygulaması
Windows ve ayrıca MAC tabanlı şahsi bilgisayarımızı optimize ederek ilk günkü haline döndüren favori sistem bakım ve temizleme yazılımı CCleaner’ın Akıllı telefon ve tablet cihazlar adına oluşturulmuş versiyonudur. Hali hazırda geliştirilme aşamasında olan uygulamayı hem akıllı cihaz hem de tabletinizde çalıştırabilirsiniz.

CCleaner’ın cep sürümü, bütün kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği çok basit dizayn edilmiş kullanıcı arayüzü ile birlikte geliyor. Tarayıcı geçmişini silme, yazılım ön belleğini temizleme, arama kayıtlarını ve ayrıca kısa mesajları temizleme, istenmeyen uygulamaları çabukça kaldırarak depolama alanı oluşturma, işlemci, bellek, depolama alanı ve de batarya seviyesini izleme beta sürümde kullanabileceğiniz nitelikler içerisinde yer almaktadır.

CCleaner’ı daha ilk açtığınızda Android cihazınızdaki tercih edilen ve ayrıca yeni alanı gösteren görüntü ile karşılıyorsunuz. “Analyze” butonuna dokunduğunuzda cihazınızdaki tüm bilgiler taranıyor ve ön bellek, tarayıcı geçmişi ve de arama kayıtları ayrı ayrı ekranınıza yansıyor. O güne kadar kaç site gezdiğinizi, kaç arama gerçekleştirdiğinizi, programların kapladığı alanı görebiliyorsunuz. Kutucuğa basarak tümünü aynı anda temizlemeniz olası. Ayrıca Google Chrome, Skype ve YouTube gibi uygulamalar için de elle temizleme seçeneği mevcuttur.

Şimdilerde geliştirilme aşamasında olan CCleaner, istenmeyen programları kolayca kaldırmanız adına da seçenekler sağlıyor. Sistem uygulamalarını ve sonradan yüklediğiniz uygulamaları ayrı ayrı görüntüleyebiliyorsunuz. RAM, saklama ve de batarya aşaması gibi başlıca sistem kaynakları ile ilgili da bilgi alabiliyorsunuz.

CCleaner Özellikleri:
Android telefonunuzu hızlandırın ve de gereksiz dosyaları silin.
Uygulama kalıntılarını, indirilenler klasörünü, tarayıcı geçmişini temizleyin.
Arama kayıtlarını ve ayrıca kısa mesajları silin.
Android telefon ve ayrıca tabletinizi ilk günkü haline getirin.
Gereksiz uygulamaları toplu olacak şekilde çabukça kaldırın.
Telefonda daha fazla kullanılabilir alan açın.
Android’li cihazınızı birkaç dokunuşla optimize edin.
İşlemcinizin kullanımını kontrol edin.
Bellek ve dahili depolama alanını takip edin.
Pil seviyesini ve sıcaklığı kontrol edin.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[5,24 Mb]
CCleaner.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst