gittigidiyor

İOS CM Launcher - Hızlı, Güvenli Android Tema Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

CM Launcher - Hızlı, Güvenli Android Tema Uygulaması
Android işletim sistemi tabanlı çalışan akıllı telefon ve tabletlerin arayüzleri ve sahip olduğu menü simgelerini özelleştirmek için pek çok düşük boyutlu program ve uygulama kullanmak mümkün olurken, tam kapsamlı değişim sağlayan ve kişilere çok daha hızlı, sorunsuz ve yalın bir kullanım tecrübesi sunan Launcher çeşitleri de milyonların beğeni ve ilgisi ile gelişmelerini sürdürmekteler. Beş yüz bini aşkın indirilmesi ile birlikte alanında lider isimlerden birisi olan CM Launcher - Hızlı, Güvenli, Cheetah Mobile Inc imzası ile birlikte kullanıcılara ulaşmakta.

Mobil cihazın açılış hızını yüzde yüz oranında hızlandıran ve telefon gerek arayüzlerde gerekse uygulama çalışmalarındaki performansını da gözle görülür biçimde arttıran CM Launcher - Hızlı, Güvenli, 1 MB’dan dahi daha düşük boyutlu olmasına rağmen yarattığı değişikliklerin miktarı ve başarısı ile de göz doldurmakta. Güvenlik, kullanım kolaylığı ve akıcılık özelliklerinden taviz vermeden çok daha keyifli bir mobil cihaz kullanım tecrübesi yaşamak için sizler de bir an önce Launcher’ınızı bu popüler yapım ile değiştirin.



1419889878_cm-launcher-hizli-guvenli-1.jpg
1419889940_cm-launcher-hizli-guvenli-2.jpg




eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst