gittigidiyor

İOS [Çözüm] Akıllı Telefonların Problemleri ve Çözüm Yöntemler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


images.jpg

android-logo-1.jpg


@mehmetkarahanlı@

Akıllı Telefonların Problemleri ve Çözüm Yöntemleri gelişen teknolojideki yerini alarak çözüm olacaktır

Günümüzde her yaştan kişinin yaşadığı sorunlardan bir tanesi de akıllı telefonların sorunlarıdır. Bunların başında gelen hepimizin de bildiği üzere şarj sıkıntısıdır. Tüketici akıllı cep telefonunun pilinin erken bitmesinden sürekli şikâyetçi durumdadır. Peki, buna firmalar ne gibi çözümler bulabilirler.

Pilinizin Hemen Bitmesine Karşı Powerbank Kullanımı
Öncelikle üreticiler tüketicinin bu sorununa bir çözüm olarak powerbank adını verdikleri taşınabilir şarj etmek için bir cihaz ürettiler. Bunun dışında şarj eden kılıflarda üretilmiştir. Ama bunlar tüketicinin sorununa çözüm gibi görünse de bunları sürekli olarak yanında bulundurmak, taşımakta bir problem teşkil etmektedir. O zaman üreticiler tüketicileri memnun edebilmek için ne yapmaları gerekiyor.

Üretici Firmalar Batarya Kapasitesini Arttırmalı
Tüketicinin üreticiden istediği birçok özelliğe sahip ve günlük hayatta çoğu işini kolay yollardan halletmesini sağlayan akıllı cep telefonunun pilinin gün içinde bitmemesi onu gün içinde şarj etme veya pilinin bitmesinden kaynaklanabilecek sorunlardan alıkoymak için daha dayanıklı ve uzun süre kullanım sağlayabilecek bir pil istiyor. Bunun içinde üreticiler pilin dayanıklığını sağlayan mAh’ini yükseltmelidirler. Daha yüksek mAh’e sahip bir cihaz şarj konusunda bizim işimizi daha uzun süre görecektir.


Malesef Telefonlar 1 yıl kullanmadan yavaşlıyor ve uygulamalara ve oyunlara yetmiyor
Bir diğer sorun olarak ise akıllı cep telefonlarımızın yılını doldurmadan yavaşlamaya başlaması ve ilk gün ki performansından kat kat aşağıya düşmesidir. Sonuçta bugün bir akıllı cep telefonu alırken ortalama aşağı yukarı 1500 TL gibi rakam ödüyoruz. Ama bu miktarda bir bedel ödediğimiz cihaz bizi ortama 10 ay gibi bir süre idare edebiliyor. Bu sürenin en az garanti yılı olan 2 yıl kadar olması tüketiciye çok memnun edecektir.

Böylelikle tüketici hem cihazdan memnun kalacak hem de şuan ki durumu oranla yaklaşık 2000 TL gibi bir kazancının başka bir ihtiyacına kullanma fırsatı bulacaktır. Firma açısından ise yılda daha çok cihaz çıkarmak yerine daha kullanışlı ve dayanaklı tüketicinin uzun süre kullanabileceği bir cihaz üretmesi hem firma açısından hem de tüketici açısından kolaylık sağlayacaktır.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak piyasaya cihaz çıkarmayı düşünen bir firma akıllı telefonların sorunlarına çözümler sağlamış olarak gündemde en başta yer almayı başarabileceği gibi kısa sürede de tüketicinin kalbinde taht kurmayı da başarabilecektir. Bunun içinde buradan üreticilere sesleniyorum tüketiciye kulak verin sonuçta onlar olmazsa sizlerin üretim yapmanızın bir önemi yoktur.

android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst