gittigidiyor

İOS [Çözüm]Android İçin En İyi Müzik Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


Android kullanıcılarına yönelik olarak en iyi müzik uygulamalarını derledik. Müzik dinlemeyi seven Android kullanıcılarının listemize bakmalarını tavsiye ederiz

android-music-app.png


Android kullanıcılarına yönelik olarak en iyi müzik uygulamalarını sizin için derledik. Değerlendirme kıstasımızı uygulamaların Google Play Store’danindirilme oranları ve kullanıcı yorumları oluşturdu.

1-Black Player Music Player


Reklam içermeyen özelliği ile öne çıkan Black Player Music Player, MP3, WAV, OGG gibi standart yerel müzik dosyası formatlarını destekliyor.
Ekolayzer Build, BassBoost ve 3D Virtualizer veya harici Ekolayzerkullanma seçeneğini sunan uygulama, kişiselleştirilebilir uygulama içi çözümler içeriyor.
Uygulama içi ek satın almalar içeren uygulama, ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.
blackplayer-music-player-android-app.jpg


2-Google Play Music

Google Play’in müzik uygulaması olarak kullanıcılara sunulan Google Play Music, Android kullanıcılarının genel tercihini oluşturuyor.
Uygulama, özel çalma listeleri oluşturma, şarkı sözlerini bulma yönünde destek, geniş kütüphanede şarkı arama gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.

google-play-music-youtube-music-key.png



android-logo-1.jpg


3- jetAudio Music Player

Basic 10 bant grafik ekolayzer, çeşitli ses efektlerine sahip müzik uygulaması, AM3D ses geliştirici, Bongiovi DPS gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.
14 uygulama Widget’ı içeren jetAudio Music Player, uygulama içi satın almalar haricinde ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.

jetaudio-music-player.png


4-Media Monkey

UPnP / DLNA sunucularından oyun, indirilmiş medya vb. uygulamalara erişimi barındıran Media Monkey, müzik haricinde diğer eğlence amaçlı çözümleri de kullanıcılara sunmayı amaçlıyor.
HTC cihazlarda Ses Beats ile uyumlu olan uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
media-monkey-2.jpg





android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst