gittigidiyor

İOS Device Diagnostic Hub Uygulaması ile Windows Telefonların Tüm Detaylarını Görün

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows Phone platformunda bir ilk olan Device Diagnostic Hub uygulaması ile Windows 10 Mobile akıllı telefonların gerçek zamanlı RAM ve işlemci kullanımı dahil bir çok bilgiyi görebilirsiniz.
windows_phone_magaza-620x2801.jpg

Windows Phone platformunun ilk gerçek zamanlı cihaz izleme ve kontrol uygulaması Device Diagnostic Hub, Windows Uygulama mağazasındaki yerini aldı.
Uygulama ile gerçek zamanlı işlemci, sistem belleği ve hafıza kullanımı takip edilebiliyor, bağlı olunan ağların gerçek zamanlı download ve upload hızları ölçülebiliyor. Uygulamanın bir diğer önemli özelliği ise kapatma ve yeniden başlatma için bir canlı karo özelliği sunması.
apps.1000.13510798886917048.72f1fbca-3a56-43f4-aa23-be97f155eda8-600x357.png

Özellikler

  • CPU + BELLEK (RAM) + GPU gerçek zamanlı kullanım
  • DİSK I / O gerçek zamanlı kullanım
  • Ağ İndirme ve Yükleme gerçek zamanlı hız ölçümü
  • Telefonun içindeki mevcut cihaz ve sürücü listesi
  • Aktif sistemin CPU ve RAM kullanımı listesi (Özel Çalışma Kümesi)
  • Yüklü tüm uygulamaların listesi
  • Mevcut WiFi ağ listesi
  • Telefon yeniden başlatma veya kapatma
  • Yeniden başlatma ve Kapatma için Canlı Karo (Uygulama içi satın alma)
Uygulamanın yeniden başlatma ve Kapatma için Canlı Karo desteği ve reklamsız kullanımı için uygulama içi satın alma yöntemi ile 7.25TL ödemeniz gerekiyor. Uygulamayı yükledikten sonra konfigürasyon ayarlarını yapmanız gerekmekte. Bunun için ayarlar / güncelleştirme ve güvenlik / Geliştiriciler için adımlarını izleyip Cihaz Portalı açık yapın. Daha Sonra yerel ağ bağlantısı üzerinden tanılamayı açık yapıp kimlik doğrulamayı kapatmanız gerekiyor.
Ücretsiz olarak sunulan Device Diagnostic Hub uygulamasını buradaki Microsoft Store Uygulama Mağazasından indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst