gittigidiyor

İOS Dyned İndir İngilizce Öğrenme Programı Mobil ve PC için Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dyned İndir İngilizce Öğrenme Programı Mobil ve PC için Yükle

Dyned ile bilgisayarınızda İngilice'yi öğrenebilirsiniz. Programı indirmek için haberimizin detayını okumaya devam edin.


dyned-student-indir-ingilizce-ogrenme-programi.jpg
Dyned, İlk okul ve orta okul öğrencileri için geliştirilen İngilizce öğrenme programıdır.

Programın tanıtımına geçmeden önce aşağıdaki bağlantıdan DynEd programını bilgisayarınıza yükleyin. Ardından kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapark İngilizce öğrenmek için ders çalışmaya başlayabilirsiniz.

DynEd indir bağlantısını tıklayarak programı indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz Exe programını açarak kurulumu tamamlayın, kurulum tamamlandıktan sonra programı açtığınızda kullanıcı adı ve şifrenin girilmesi gerken bir ekran gelecektir. Bu ekrana okuldan aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi girerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra hemen İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.
Program hakkındaki soru ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bildirebilirsiniz.
Dyned'in Android ve iOS sürümlerini de aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Dyned Android indir
Dyned iPhone indir

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst