gittigidiyor

İOS En Çok Oynanan Android Kelime Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1458370126_en-cok-oynanan-android-kelime-oyunlari.jpg

Android Kelime Oyunları Apk indir
Çocuklarımızın zekâ gelişimi için kullanacağımız araçlar arasına mobil telefonlarımız da girmiştir. Akıllı telefonlarımız çocuklarımız için en zararlı şeylerin başında gelmekle birlikte doğru kullanıldığında onların gelişimi için en yararlı olabilecek araçlardan birisi olduğu da göz ardı edilemez. Telefonları ellerinden almaktansa böylesi gelişim sağlayıcı oyunlara yöneltmek onlar için çok daha iyi olacaktır.

Onların zihin gelişimini destekleyici pek çok uygulama olmakla birlikte beklide bunlar arasında en önemlileri kelime bulmacalarıdır. Çocuğunuz bu oyunlar sayesinde kelime dağarcığını geliştirecek kendisini daha iyi ifade etmesine katkı sağlayacaktır. Böylece yaşıtlarına göre daha ileri bir ifade ve anlama kabiliyetine sahip olmuş olacaktır. Android kelime oyunları çocuklarınızın eline telefonu verdiğinizde gözünüzün arkada kalmayacağı uygulamalarıdır. Eş, yakın veya zıt anlamlı kelimelerle tanışan ve bunları etkin bir şekilde kullanmayı, kelimeler arasında bağlantı kurma becerileri geliştiren çocuğunuzun bundan olumlu bir şekilde etkilenecektir. Pek çok süre kısıtlamalı kelime bulma oyunuyla çocuğunuz zamanı etkin kullanmayı kavrayacak ve ileriki yaşamında da bu oyunların faydalarını görecektir. Elbette android kelime oyunları sadece çocuklar için tasarlanmamıştır.

Yetişkinlere yönelik oyunlarla, kelime becerilerimizi geliştirebilir, yeni kelimler öğrenebiliriz. Kendini geliştirmenin yaşı yoktur. Kelime oyunlarını atası sayabileceğimiz adam asmaca bile bize pek çok yeni şey katacaktır. Bu oyunların sanal mağazalarda çok sayıda bulunması ve basit yapıları itibarıyla çok az yer kaplaması ise ayrı bir avantajdır!

En Popüler Android Motor Yarışı Oyunları


Kelimelik Son versiyon apk indir (Android Kelime Bulma Oyunu)

1385770131_kelimelik.png

Kelimelik, dünya üzerinde binlerce kişinin oynadığı Scrabble oyununun Türkçe versiyonu. Akıllı telefonlarınız üstünden ister oyundaki binlerce oyuncuya karşı isterseniz dostlarınız vasıtasıyla karşılıklı olarak oynayabilirsiniz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 19,38 Mb
Kelimelik.apk





Android Sözcük Bulmaca Oyunu

1396883298_sozcuk-bulmaca.jpg

Google Play Store’un android uygulamalar içerisinde, özellikle yetişkinler için sunduğu, bulmaca tarzındaki oyunlar içerisinde, en keyifli uygulamalardan birisi de Sözcük Bulmaca apk oyun indir’dır. 5 x 5 şeklinde, kare içerisinde yer alan harflerden sözcükler bulmaya yönelik olan bu oyun, zamana karşı yarışılan bir mecra.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,1 Mb
Sozcuk-Bulmaca.apk





Resimli Kelime Bulmaca Oyunu indir

1394656043_resimli-kelime-bulmaca.jpg

Bildiğimiz bulmacalardan daha farklı bir şeklide oyun severlere sunulan Resimli Kelime Bulmaca farklı tarzı ile yenilikçi olarak dikkatinizi çekecek. Oyun bildiğimiz soruya cevap tarzında bir bulmaca değil. Oyunda size 4 adet resim karesi tek bir kerede veriliyor. Altında ise karışık harfler veriliyor. Ve size resimde anlatılan bir kelime soruluyor.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 47,81 Mb
Resimli-Kelime-Bulmaca.apk





Kelime Bul apk indir (Android Kelime Bulma Oyunu)

1385752343_kelime-bul.png

Kelime Bul, sizi Ayni Anda başkalarıyla çevrimiçi olarak yarıştıran elinizden bırakamayacağınız kelime oyunudur.
4x4'lük tahtanın uzerinde parmağınızı harflerin uzerinde saga, sola Daha yaygın Çapraz olarak sürükleyerek kelime oluşturun, en cok Puanı yapın, sıralamada yükselin.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,51 Mb
Kelime-Bul.apk





4 Resim 1 Kelime Android Apk indir

1395696593_4-resim-1-kelime-.jpg

Beyin jimnastiği yapmak, algılamasını güçlendirmek ve en az resimle istenilen kelimeyi bularak zihninin daha fazla açılmasını sağlamak isteyen kişiler adına en uygun seçenek olan 4 Resim 1 Kelime oyunu sizlere sınırsız bir oyun keyfinin kapılarının açıyor. Sizlere verilen 4 resim içerisinden, ne kadar az resmi açarak kelimeyi tahmin edebilirseniz o kadar yüksek puan kazanıyorsunuz.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 12,68 Mb
4-Resim-1-Kelime-.apk





Adam Asmaca Android Oyunu

1398801767_adam-asmaca.jpg

Bütün nesillerin çocukluğunda önemli yer tutan Adam Asmaca oyunu apk indir teknolojinin gelişmesiyle artık tabletler ve telefonlar için de uyumlu hale getirdi. Bu oyunları özleyenler için geliştirilmiş içerikler ve çevrimiçi olarak da puan tablosuna katılabilme özelliğinin de getirilmesiyle artık nostaljik eğlenceler hayatımıza tekrar girmeye başladı.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 1,8 Mb
Adam-Asmaca.apk





Kelime Bulmaca Oyunu Apk indir

1441919606_kelime-bulmaca.jpg

Kelime Bulmaca Oyununda kelimelerin bulunduğu karışık harf tablosunda gizlenmiş kelimeleri bularak oyunu kazanmaya çalışıyoruz.En çok kelimeyi bulmaya çalışın.
[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 3,66 Mb
Kelime-Bulmaca-1.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst