gittigidiyor

İOS En Güzel Keskin Nişancı ve Savaşma Oyunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1448561422_kill-shot-bravo.jpg

Kill Shot Bravo Apk indir

Oyundaki Amacımız: Cep telefonlarınız ve tabletleriniz için yapılmış keskin nişancı android oyunudur. Oyuna karşılıklı 2 kişinin birbirini binalar içinde arayarak vurmasını konu alıyor. Yerimizden kare ket edemiyoruz sadece sniper ile karşı rakibi bulup vurmaya çalışıyoruz. Oyunda sihah geliştirme, zırh geliştirme gibi ögelerde bulunmaktadır. Düşman sizi bulmadan siz düşman bulup öldürün.

Oyun Nasıl Oynanır: Oyunu oynayan diğer insanlarla karşılıklı rakip olarak oynanıyor ve düşman sizi ekranda bulmadan siz onu bulup öldürün.

Oyunun Grafikleri: Gerçekçi silahlar ve mekanlar ile yapılmış keskin nişancı oyunu

Oyunun Sesleri: Sniper sesleri ve oyun sesleri çok güzel

Gerekli Android Sürümü: 4.0 ve üzeri

Yapımcı Şirket: Hothead Games



eset_antivirus.png


DOSYALAR



Boyut: 74,85 Mb
Kill-Shot-Bravo.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst