gittigidiyor

İOS En İyi Android 6.0 Custom ROM'ları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızı özelleştirerek Android 6.0 Marshmallow sürümüne yükseltebileceğiniz Custom ROM'ları bu haberimizde sizler için listeledik.[/h]17.12.2015 / 23:00
custom-rom.jpg
Akıllı telefonları ile daha fazlasını isteyen kullanıcılardansanız eğer Custom ROM’lar sizin tam ihtiyacınız olan şey. Birkaç ay önce tanıtılan Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin hala birçok telefona ulaşmamış olması daCustom ROM’ları tercih etmek için önemli bir etken.
custom-rom-1449064108.jpg
Android için En İyi Custom ROM'larAndroid işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızı özelleştirebilmeniz için...


Android ekosisteminde oldukça küçük bir paydaya sahip olan Android 6.0 Marshmallow sürümünü eğer sizde akıllı telefonunda denemek isteyenlerdenseniz bu yazımız tam size göre. Zira bu yazımızda Android 6.0 Marshmallow sürümüne sahip en iyi 5 Custom ROM’u sizler için bir araya getirdik.
[h=4]:: Android'de Custom ROM Kullanıyor musunuz?[/h]İşte Android 6.0 Marshmallow sürümüne sahip en iyi 5 Custom ROM:
cyanogenmod-13-ecco-quando-potrebbe-essere-disponibile-1447424943.png
[h=2]1. CyanogenMod 13[/h]Custom ROM üreticileri arasında en çok bilinirliğe sahip olanCyanogenMod, piyasada yer alan birçok telefon için ROM hazırlıyor. ÜstelikOTA ile güncelleme sunan CyanogenMod, beraberinde getirdiği birçok özelliği OTA üzerinden güncelleme desteği ile beraber kullanıcısına enhızlı şekilde sunuyor.
[h=4]:: CyanogenMod Nedir?[/h]Her zaman en güncel işletim sistemini sunmayı hedefleyen Custom ROMüreticisi, CyanogenMod 13 ile beraber Android 6.0 Marshmallow sürümünü kullanıcılarına sunuyor. CyanogenMod 13'ü indirmek içinse burayatıklayabilirsiniz.
dirty-unicorns.jpg
[h=2]2. Dirty Unicorns[/h]Başarılı özelliklere sahip olan Dirty Unicorns Custom ROM, oldukça sade bir arayüzü oldukça hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Android 6.0 Marshmallow sürümüne sahip olan Dirty Unicorns Custom ROM’u indirmek ve kendi telefonunuzda denemek için buraya tıklayabilirsiniz.
cataclysm.jpg
[h=2]3. Cataclysm[/h]Cataclysm Android 6.0 Marshmallow sürümüne sahip bir diğer Custom ROM üreticisi. Nexus cihazlarınızda kullanabileceğiniz, beraberinde birçok özellik ile gelen ve oldukça hızlı ve stabil çalışan Cataclysm Android 6.0 Marshmallow sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
crdroid.jpg
[h=2]4. crDROID[/h]Oldukça kolay bir kullanım sunan crDROID, custom ROM piyasasında adı geçen bir diğer üretici. Son derece hızlı ve stabil arayüze sahip olancrDROID aynı zamanda destek verdiği geniş telefon listesiyle de dikkat çekiyor.
crDROID Android 6.0 Marshmallow sürümüne güncellenen crDROIDsürümünü eğer kendi cihazınızda denemek istiyorsanız buraya tıklayınız.
chroma.jpg

[h=2]5. Chroma[/h]Android 6.0 Marshmallow sürümüne sahip son Custom ROM ise çok hafif ve oldukça kolay bir arayüze sahip olan Chroma. Eğer sizde Android 6.0 Marshmallow deneyimini Chroma Custom ROM ile denemek istiyorsanızburaya tıklayarak cihazınız için uygun olan dosyayı indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst