gittigidiyor

İOS En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android için en iyi uygulamaları sizler için sıralamaya devam ediyoruz. İşte Android cihazınız ile İngilizce öğrenebileceğiniz en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları.


00-ingilizce-ogrenme-uygulamalari-android.jpg
Yıllardır milyonlarca insan dil öğrenmek için çok sayıda kursa milyarlarcalira para harcadı. Ancak yeni nesilde kursa gitmeden de İngilizce öğrenmekmümkün. Bugün sizler için Android telefon ya da tabletleriniz ile İngilizce öğrenebileceğiniz en iyi uygulamaları sıralayacağız.
En İyi İngilizce Uygulamaları

Eğer önerdiğimiz uygulamaları düzenli şekilde kullanırsanız, İngilizcenizin gelişeceğini garanti ediyoruz. Tabi ki sadece uygulama kullanmak, dil öğrenmek için yeterli değil. Bu nedenle konuşma alıştırmaları yapmanızı da öneririz. Haydi gelin, İngilizce öğrenebileceğiniz en iyi Android uygulamalarına yakından bakalım.
01-duolingo.png

Duolingo

Daha önce pek çok kez haberini yaptığımız en popüler dil öğrenme uygulamalarından biri olan Duolingo, gerçekten deneyenleri memnun ediyor. Android telefonlar ileİngilizce öğrenebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan Duolingo, çok iyi bir deneyim vaat ediyor.
:: Duolingo uygulamayı indirmek için buraya tıklayın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
03-busuu.png

Busuu

Eski ve başarılı bir dil öğrenme uygulaması olan Busuu, yine Androidcihazınız ile izleyebileceğiniz en iyi uygulamalar arasında yer alıyor. Ne yazık ki belli bir bölümü ücretli olan Busuu, ücretli sürümünü kullananlar tarafından daha çok beğeniliyor.
:: Busuu uygulamayı indirmek için buraya tıklayın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst