gittigidiyor

İOS En iyi Savaş Oyunu Elit Katil 3D Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1453844724_elit-katil-3d.png

Elit Katil 3D Apk indir
Elit Katil 3D apk indir android telefon ve tabletler için yapılmış 3D savaş oyunudur.Elit killer 2016 yılının en güzel ve en çok oynanan FPS türünde oyundur. Oyunda özel e-tim alan bir askeri canlandırıyoruz ve Kartel isminde çok tehlikeli olan bir terörist gruba karşı amansız mücadele veriyoruz. Her bölümde düşmanların farklı bir üssüne Sızıp tüm teröristleri öldürüyoruz. Oyunda kahramanımız taramaIı ve keskin nişancı tüfeği olarak 2 adet silah kullanabiliyor ve bu silahları geliştirmekle mümkün. oyunda 17 den fazla mekan, 35 den fazla otomatik silah ve 110dm çok görev sizleri bekliyor. Oyuna ister görev modunda yada PVP olarak başlama imkanınız var.

Killer Elite 3D oyununun özellikleri
1- Mükemmel 3D görüntüler
2-110 dan fazla görev sizleri bekliyor
3- 35 den fazla silah ve mermi çeşidi.
4. silahları geliştirme özelliği bulunmaktadır.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 19,26 Mb
Elit-Katil-3D.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst